Strange Love

Битва міцелярок: Огляд двох бюджетних варіантів

Битва міцелярок: Огляд двох бюджетних варіантів
Битва міцелярок: Огляд двох бюджетних варіантів

Сьогодні я порівняю дві популярні міцелярки в одній ціновій категорії. Nivea MicellAir Skin Breathe та Garnier Skin Naturals.

Вона була моєю першою міцеляркою. І досі рука тягнеться до неї. Garnier Skin Naturals майже не піниться, має дивний, але водночас дуже приємний аромат озону (мокрого асфальту після дощу. У неї максимально малий розхід: маленької баночки мені вистачає на півроку, а то й більше. Найчастіше використовую її для зняття макіяжу з очей, тому з впевненістю кажу, що вона не пече та не викликає дискомфорту. Ніяких реакцій на неї я не замічала за всі ці роки. Її варто змивати, проте іноді я з її допомогою підправлю стрілочки чи конкур губ, тож частина міцелярки все одно залишається на обличчі.

Непогана заміна Garnier Skin Naturals. Трішки більше піниться, чкгна мене. Добре справляється з основними видами макіяжу. Проте іноді на роздратованих очах вона пече! Не сильно, але після зняття макіяжу я відчуваю таке тепло в кутиках очей. Розхід також малий, тому маленького формату вистачає на місяці. Ніяких негативних реакцій (окрім цього "тепла" на очах) я не замічала.

Консилер, водостійкий олівець, геоевий олівець та олівець для губ я нанесла на руку з оливковою інтенсивністю. Нижню частину сфотчів стирала двома рівномірними рухами ватного диску з Garnier Skin Naturals, верхню - двома рухами ватного диску з Nivea MicellAir Skin Breathe. Посередині між ними - контрольна смужка, яку я не чіпала. Для чистоти експерименту намагалася з одинаковою силою тиснути на шкіру. Як на мене, результати схожі, проте Garnier Skin Naturals трішки краще справився з олівцем для губ та гелевим олівчиком для очей.

Знаю, що багато хто з вас любить більш дорогі та відомі засоби, проте мене міцелярка Garnier Skin Naturals повністю влаштовує. Як показав експеримент, вона трішки краще справляється з забрудненнями, ніж її найближчий конкурент в цій ціновій категорії. Надіюсь, відгук був корисним та показовим.