khoroshaeva

Скраб, який закохує з першого використання)

Всім привіт✌️

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від кремового скрабу для тіла "Троянда та бабассу" українського бренду HILLARY, який став для мене справжнім відкриттям. Це не просто засіб для догляду, а ціла церемонія любові до свого тіла). І я можу з упевненістю сказати, що такого задоволення від скрабу я ще не відчувала, розповідаю більш детально👇

Скраб представлений в естетичній баночці із міцного пластику.

Кришка відкручується, під кришкою є додаткова захисна мембрана із зручним "язичком".

Усередині баночки прозорий герметичний пакет у якому був сам скраб). Це супер-класне рішення бренду, яке гарантує, що скраб доїде цілим та без протікань. Пакет розрізала ножицями і його вміст переливала у баночку. Процес легкий, не займе багато часу).

Об'єм: 200 гр, витрата економічна.

Скраб має класний, збалансований склад в якому багато олій та екстрактів природного походження. Виділяю найцікавіше:

• Сахароза (цукор): Основний відлущувальний компонент, дбайливо видаляє ороговілі частинки шкіри.
  • Олії (мигдалю, винограду, бабассу, шипшини, соняшнику): Живлять, пом'якшують шкіру, надають їй еластичності. Багаті на вітаміни та жирні кислоти, які сприяють регенерації клітин.
  • Порошок зародків посівного рису: Додатковий відлущувач, багатий на вітаміни групи B, які живлять та омолоджують шкіру.
  • Олія квітів Rosa Damascena: Надає приємний аромат троянди і має додаткові зволожуючі властивості.

В мене доволі чутлива та схильна до висипів шкіра тіла, але цей скраб не викликав жодних алергічних реакцій.

• Я думала, що це доволі класичний олійний скраб, що після того, як я перелию його в баночку, то цукор (абразивні частинки) перемішається із оліями. Проте, не тут було). Скраб не поєднується з олійками, як би ти не намагався його перемішати і від цього ще цікавіше). У баночці він лежить шарами, знизу – скраб (абразивні частинки), а зверху – шар із олій.

При нанесенні текстури на шкіру утворюється дуже цікава консистенція, якої я ніде раніше не зустрічала:

• Консистенція дійсно кремова, нагадує трояндове варення. В ній дуже багато олії, але вони наче сухі, бо не дають жодної липкості та жирності, яку я ненавиджу у скрабах. На дотик м'яка, тягуча, пластична. Абразивних часточок багато, вони середнього розміру та середньої жорсткості, не дряпають та не травмують шкіру.
  • Аромат насичений, можно сміливо назвати скраб парфумованим, бо запах тримається на шкірі близько 2-3 годин. Аромат вишуканий, теплий, в ньому домінують глибокі трояндові нотки, солодкість меду та трохи пряностей.

Я використовую скраб 1-2 рази на тиждень. Наношу на попередньо розпарену, вологу шкіру.

Скраб приємно ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється, не обсипається. Процес скрабування доволі делікатний, не травмуючий, але відчутний.

При контакті із водою, скраб емульгується та дає трохи ніжної пінки.

У процесі використання немає жодних неприємних відчутів, тільки насолода та справжній релакс).

Скраб чудово змивається теплою водою. Дуже важливо, що не залишає жодної олійності та жирності на шкірі, що мене здивувало, адже у текстурі ну дуже багато олії).

Крім цього, він не стягує шкіру, а також не фарбує її.

Моя шкіра: суха, чутлива, проблемна.

Час використання: протягом 1-го місяця.

• Якісне, глибоке очищення без травмування.
  • Шкіра після скрабу м'якенька та дуже гладенька.
  • Скраб класно тонізує та покращує еластичність.
  • Не стягує, а навпаки дає гарне, базове зволоження.
  • Неймовірно приємний, стійкий аромат, який дарує теплі відчуття розслаблення та затишку.
  • Дуже цікава текстура, яка виявилася супер-зручною у використанні.
  • Скраб не викликав жодних неприємних реакцій, абсолютно комфортний та без відчуття жирності/плівки.

Кремовий скраб-антистрес "Троянда та бабассу" від Hillary - це дійсно щось особливе, це про любов до себе. Однозначно раджу, тим паче, що зараз на нього дуже приємна знижечка 🤗

Дякую за увагу💕