Полум‘яний червоний
Такс… я собі згадала, що ще не оглядала 411 відтінок гелевого олівця Lamel, тому давайте це зробимо)
В мене вже є майже всі відтінки цих олівців і я вам їх показувала, та ніяк не доходили руки до червоного у відтінку 411.
А він тут такий гарний, класичний, вміру яскравий, замінить будь-яку червону помаду, тим паче промальовувати контур і навіть всі губи зразу олівцем дуже зручно і швидко.
В мене легко точиться звичайною косметичною точилкою, яку я використовую для всіх олівців.
Олівець пігментований, насичений, м'який, він дуже ніжно скользить по губах.
Якщо брати мої улюблені відтінки, то це 409, 410, 412. Зараз по акції 408 відтінок, він доречі теж гарний, такий персиково-нюдовий.Бо розумію, що 405,407 і 401 можуть бути комусь за світлими, але під певний макіяж все одно із-задоволенням я використовую.
Олівець м'яко лягає на губи, наноситься рівномірно, не забивається в складки. Текстуру шкіри не підкреслює, але звичайно, якщо губи дуже сухі, то як і будь-який інший матовий продукт може не приховати лущень.
Класний в плані стійкості, то ж підійде чудово і для контуру. Олівець тримається неймовірно довго, за що я люблю гелеву формулу. Також мені подобається його велюрове покриття, дуже гарне.
Висновок. Люблю я ці олівчики, не даремно вони завжди були такі популярні. Lamel в свій час зробили революцію і ці олівці стали справжньою легендою, а я сиділа і тільки чекала наявності, щоб схопити новий відтіночок 😊
Коментарі (0)