khoroshaeva

Шовковиста гладкість та глибоке зволоження від Hillary)

Всім привіт✌️

Опалювальний сезон - це справжнє пекло для моєї шкіри, бо провокує постійну стягнутість, лущення та максимально нестерпну сухість. Щороку я запасаюся глибоко-зволожуючими засобами, щоб хоч трошки врятувати свою шкіру. Цього року моїм рятувальником став - лосьйон-бустер для тіла з шовком від українського бренду HILLARY .

Розповідаю про нього більш детально 👇

Лосьйон представлений в естетичній тубі з м'якого пластику. В цілому, ця лінійка для тіла виглядає дуже привабливо).

Кришка фліп-топ, флакон закриває до характерного клацання, сама по собі не відкривається.

Лосьйон дозується економічно, дозатор не "плюється" та не забивається в продукт.

Об'єм: 150 гр, витрата економічна, але я потребую флакончиків у більшому розмірі - 200 або 500 гр).

Виробник каже, що 98.43% компонентів складу мають природне походження, а це важливо, особливо коли маєш проблемну шкіру тіла. Склад дійсно гарний, як завжди виділяю найцікавіше:

• Олія насіння симмондсії китайської (жожоба), гліцерин - це потужні зволожувачі, які створюють на шкірі захисний бар'єр, утримуючи вологу.
  • Sr-Spider Polypeptide-1 - це біополімер шовку. Забезпечує захист від негативних впливів навколишнього середовища, підсилює активність водорозчинних компонентів.
  • Аскорбілпальмітат, токоферол - це вітамін С і Е у стабільній формі, які є антиоксидантами, захищають шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, запобігають передчасному старінню.

Лосьойн не викликав жодних алергічних реакцій, а також не спровокував нових висипів.

• Консистенція кремова, легка та невагома. На дотик м'яка, пластична та справді шовкова. Вона не жирна, не липка та не олійна, абсолютно комфортна.
  • Аромат не надто насичений, доволі ніжний та делікатний. Я в ньому відчуваю солодковато-молочні нотки з легкою пудровістю. Запах природний та дуже приємно відчувається на шкірі протягом кількох годин.

Цей лосьйон, як і будь який інший потрібно наносити на вологу шкіру, тоді він буде забеспечувати більш глибоке зволоження, бо волога шкіра краще вбирає зволожуючі компоненти. Крім цього, лосьйон створить на поверхні шкіри захисну плівку, яка буде утримувати вологу всередині, запобігаючи її випаровуванню👌.

* Раніше я нехтувала цим правилом, а дуже дарма, бо ефект стає в рази кращим, тому спробуйте).

Лосьйон Hillary дуже приємно ковзає по шкірі, гарно розподіляється та миттєво вбирається. На шкірі лежить абсолютно невагомо та комфортно, без липкості, жирності та олійності. Його сміливо можна використовувати у ранковій та вечірній рутині, бо не залишить жирних плям на одязі та постільній білизні.

Моя шкіра: суха, схильна до лущення та висипань.

Лосьйон використовую протягом місяця, щоденно. Отримала такі результати:

• Інтенсивне та глибоке зволоження. Тут ще важливо відзначити, що лосьйон чудово утримує вологу, тож шкіра зволожена протягом всього дня, без стягнутості та лущень.
  • Класно пом'якшує, особливо помітно на проблемних зонах, які схильні до огрубіння - лікті, коліна, п'яточки.
  • Шкіра стає неймовірно шовковистою, гладенькою, еластичною та пружною.
  • Абсолютно невагомий та комфортний, не викликав жодних алергічних реакцій.

Лосьйон чудовий, він на 100% рятує мене зараз від сухості та лущень через опалювальний сезон. Раджу спробувати, особливо у комбінації зі скрабом "Троянда та бабассу" про який я розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/56977/ .

Дякую за увагу💕

20 листопада, 2024
khoroshaeva
20 листопада, 2024