І як я раніше ж ила без точкових засобів?..
Piel Cosmetics Anti-Blemish Mask
На моєму обличчі завжди є висипи. Один прищик чи декілька - залежить від багатьох факторів. Уникнути стресу та відмовитись від молочних продуктів(на які у мене непереносимість), солодкого та шкідливого я не можу,тому просто завжди маю в арсеналі sos-засоби. Нещодавно відкрила для себе бренд Piel і їх протизапальну маску про яку сьогодні піде мова.
І нехай Вас не бентежить об'єм 25 мл. Мені також спочатку здалося,що це дуже мало,але при застосуванні точково вистачить надовго. На щастя є повнорозмірний флакон 150 мл. та пробник 2 мл. адже її можна наносити на усе обличчя.
Дуже зручно,що маска у об'ємі 25 мл. має дозатор - видовжений носик. Ним я і розподіляю засіб по шкірі.
Результат. P.S. обережно, фото не для чутливих
Вже після одного використання помітні зміни - зменшується почервоніння, шкіра стає матовою. Якщо запальний процес тільки почався - прищик швидше сформується. Якщо є больові відчуття - вони зменшаться.
Я не зовсім дотримуюсь рекомендацій "застосовувати 1-3 разів на тиждень". Іноді я наношу і два рази на день на запалення точково аби пришвидшити процес.
Також витримую маску довше - до пів години,а не 5-10 хвилин.
За такого використання я не помітила негативних реакцій шкіри,але все індивідуально і краще не ризикувати.
У результаті запалення ніби швидше проходить усі етапи загоєння. Через 24 години залишається ледь помітний слід.
Загальні характеристики
Маска має ненав'язливий аромат чайного дерева. Мені він не приносить дискомфорту.
Колір - світлий із бежевим підтоном.
Консистенція - густа. При контакті зі шкірою засіб трохи тане.
Після нанесення на нещодавно вичавлений прищик відчувається не сильне пощипування.
Особисто мені доводиться приділяти неабиякі зусилля аби вичавити засіб із тюбику - це єдиний недолік,який я помітила.
Сам засіб гарно запако вано у картонну продовгувату коробочку. На ній є захист від першого використання- наліпки з обоє сторін.
Активні компоненти
- Каолін
- Біорозчинна сірка і фарнезол
- Ефірна олія чайного дерева
- Ефірна олія лаванди
- Камфора
- Ефірна олія лимону
- Бісаболол
- Колоїдне срібло
- Саліцилова кислота
Складники націлені на регуляцію шкірного сала, надають антибактеріальний та антисептичний захист.
Раніше я використовувала олію чайного дерева та цинк як окремі засоби, наносила на висипання. А тепер можна не турбуватися про безпечність,адже у масці Piel підібрані усі необхідні інгредієнти у дієвій концентрації,які підійшли навіть моїй чутливій шкірі.
Коментарі (0)