SPF ПОТРІБЕН ВОЛОССЮ? ЗАСІБ ВІД REVLON,ВАРТИЙ ТВОЄЇ УВАГИ
Двофазний кондиціонер Revlon Professional Equave Sun Protection Detangling Conditioner для захисту волосся від сонця, мені здається про нього знає не кожна. Ділюсь.
Кондиціонер, який не потрібно змивати Revlon Professional Equave Sun Protection - це дуже гарний засіб, мені здається про який знає не кожна, він дійсно має багато переваг. Ділюсь.
Засіб попереджає сухість волосся та втрату пігменту навіть в умовах солоної морської води.
Основні складові:
- Пшеничні протеїни. Роблять волосся міцним, насичують його вітаміном В. Підвищують стійкість локонів до вітру та сонця. Полегшують розчісування.
- Молочна кислота. Приводить до норми рівень рН шкіри голови та волосся. Створює для них оптимальні умови. Стимулює легкий прикореневий об’єм.
- Кератин. Реанімує пошкоджену структуру волосся, заповнює собою всі порожнечі. У результаті локони виглядають здоровими та щільними.
- Вітамін Е. Зберігає волосся від ультрафіолету й дії вільних радикалів. Живить локони.
Властивості, які я відчула на своєму волоссі:
- надає волоссю зволоження та живлення
- волосся м'яке та гладке дотик
- полегшує розчісування й укладку
- УФ-фільтри -аби волосся не вигорало на сонці дійсно працює
- має приємний цитрусовий аромат
- засіб не обтяжує волосину
Засіб пердставлений у двох об"ємах : 50 мл та 200 мл
Я купувала у двох об"ємах. Маленький зручно брати в подорожі, я просто собі доливала з великого). Але у мене з маленьким стався трабл: спрей перестав працювати , не розпилював. Це мінус).
Спосіб використання:
Перед використанням потрібно добре струснути. Наносити на висушене рушником волосся. Не потрібно змивати.
Коментарі (0)