Один з найкращих кондиціонерів для кучеряшок Shea Moisture Raw Shea Butter
Для кучерявого волосся дуже важливо знайти той самий кондиціонер, який буде живити волосся, не обтяжувати його і робити блискучим та м'яким. Я, здається, свій знайшла.
Я перепробувала багато різних бальзамів та кондиціонерів, але, на жаль, більшість з них просто не підходять кучерявим локонам. Я вже писала про один досить непоганий кондиціонер, який можу порекомендувати.
https://club.makeup.com.ua/post/22648/
А зараз розкажу про свій улюблений.
Кондиціонер має досить жирну текстуру, густий. Має приємний солодкуватий аромат, який не залишається на волоссі. Баночка досить велика, пузатенька і має зручний дозатор.
Я користуюсь цим кондиціонером кожного разу при митті волосся. На свою довжину я використовую 3 натискання дозатора. Засіб зручно розподіляється по волоссю і обволікає волосинки. Раджу уникати коренів, бо через жирну текстуру він погано вимивається з коренів. Залишаю його на волоссі хвилин на 3.
Змивається засіб краще, ніж інші, бо є густим і жирним, але я його повністю не змиваю. Залишаю трошки на волоссі, тоді воно виглядає більш блискучим та м'яким.
Результат просто чудовий. Волосся живе, не обтяжене, блискуче. На дотик м'яке та приємне. Це вже друга банка цього засобу, і я впевнена, що буду брати ще.
Коментарі (0)