Darina🦉

Чим закриваю антивікову сироватку з ретиналем?!

Привіт! Вже місяць я користуюсь - Відновлювальним ламелярним кремом для обличчя від Jole.

Користуюсь я цим кремом щодня, іноді двічі на день!

Як використовую:

Ввечорі, закриваю сироватку з ретиналем через 10-15 хвилин цим ламелярним кремом. Тут нанесення сироватки, та стан шкіри на початку ( маленькі покращення вже є, і я радію) - https://club.makeup.com.ua/post/55013/

Це дуже вдале комбо, цей крем за хвилини заспокоює шкіру та одразу знімає почервонніння.

В день - коли не вистачає зволоження (а його наразі мені завжди не вистачає), після вулиці, а саме після холодного вітру, це ідеальний варіант.

Я вважаю цей крем підійде любому типу шкіри, просто як гарний базовий, зволожувальний, відновлювальний крем, якщо використовуєте активи, або у вас дуже чутлива шкіра!

Це миттєве, потужне зволоження, пом'якшення та заспокоєння! За ніч позбуває лущень.

Колір обличчя більш рівний та світлий.

Моїй шкірі дуже подобається така текстура. Він немов вершковий бальзам, білого кольору.

Крем доволі швидко вбирається, він невагомий, залишає гарне природне сяяня.

Аромат косметичний, ледве відчутний.

Він містить активні компоненти (авокадо, вітамін е, вітамін с, гіалуронова кислота, коензими, мочевина, ніацинамід, пантенол, примула вечірня, убіхінон, ферулова кислота, центелла, цин, здатні налагодити внутрішні процеси клітин епідермісу та відновити їхню роботу.

Крем закриває лусочки рогового шару, тим самим захищаючи шкіру від пошкоджень.

Особливості Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire від Jole:

- відновлює шкірний покрив та забезпечує заспокійливий вплив;
- зміцнює захисний бар'єр епідермісу;
- вгамовує запалення та знімає подразнення;
- дарує глибоке живлення та зволоження;
- діє як антиоксидант та відображає роботу вільних радикалів;
- перешкоджає зневодненню, появі сухості та лущення;
- насичує клітини коензимом Q10, а також вітамінами С та Е;
- мінімізує вплив навколишнього середовища.

Про антивікову сироватку з ретиналем 0.1%, ще говорити та робити висновки зарано, але я з нею подружилалася, та дуже вдало, поступово та завдяки цьому крему, ввела її в свою рутину, без всяких, не приємних "спецефектів".

29 листопада, 2024
Darina🦉
29 листопада, 2024