olena_glossy

Ефективне, ніжне та водночас глибоке очищення шкіри з MIXTURA

Чесно? Я навіть не очікувала, що натуральна ензимна пудра може бути настільки крутою! Цей продукт точно заслуговує вашої уваги – делікатне очищення, помітний результат і турбота про шкіру 🌿

Пакування. Мініатюрна матова скляна пляшечка з прозорою етикеткою, білими написами та світло-рожевою акцентною смужкою. Алюмінієва кришечка гвинтового типу.

Обʼєм 50 мл.

Термін використання: 6 міс. після відкривання.

Склад: Oryza Sativa (Rice) Starch, Kaolin, Milk Powder, Coconut Milk Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Papain, Bromelain, Gluconolactone, Allantoin, Lipase, Sodium Alginate, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaves Extract, Urtica Dioica Extract, Palmarose (Cymbopogon Martinii) Essential Oil

Очищувальні та відлущувальні компоненти:

• Крохмаль рису, каолін: абсорбують забруднення та зайвий себум, дбайливо відлущує ороговілі частинки шкіри
  • Папаїн, бромелайн: рослинні ферменти (ензими), які розщеплюють білки мертвих клітин, забезпечуючи делікатне відлущування.
  • Ліпаза: фермент, що розщеплює ліпіди, допомагає очистити пори.
  • Глюконолактон: альфа-гідроксикислота, що сприяє відлущуванню та оновленню шкіри.

Додатково у складі є компоненти з заспокійливими та зволожувальним властивостями: молочний порошок, кокосовий молочний порошок, екстракт алое вера та кропиви, ефірна олія пальмарози тощо.

Склад натуральний та безпечний. Нічого зайвого.

Як користуватись?

1. Насипте трохи пудри на долоню.
  2. Додайте теплої води, розітріть до кремової консистенції.
  3. Нанесіть на вологе обличчя м'якими масажними рухами.
  4. Масажуйте 1-2 хвилини, потім ретельно змийте водою.
    Рекомендовано використовувати 2-3 рази на тиждень.

Враження від використання

🌿 Перше враження

Баночка маленька, пудри вистачить ненадовго - оманливе. Пудри використовується економно, вона щільно набита в баночці і вистачить її надовго.

🌿 Текстура:
Порошок молочного кольору. При змішуванні з водою пудра перетворюється на ніжний кремово-пінний засіб, який легко розподіляється та зовсім не травмує шкіру.

🌿 Аромат:
Легкий солодкувато-борошняним, мені нагадує кукурудзяні палички. Ледь відчутний, на шкірі не затримується.

🌿 Ефект:

• У мене жирний тип шкіри, тож пудру використовую спокійно 3 рази в тиждень відповідно до інструкції.
  • За відчуттями пудра очищає пори та витягує назовні всі забруднення та себум. На дотик шкіра гладенька, світленька та свіжа.
  • Коли помітний ефект? Якщо зробите фото до/після і у вас великі пори, які швидко забруднюються, то незначний ефект видно одразу. Якщо просто дивитись на себе у дзеркало, то обличчя виглядає чистішим уже після третього використання (принаймні у мене такий досвід).

P.S. З метою проведення експерименту (на фото) до використання ензимної пудри з догляду було виключено засоби подібної дії на 2 тижні.

🌿 Що важливо? Регулярність використання.

🌿 Перевага:
На відміну від пілінгів, пудра працює делікатно: відсутнє подразнення чи дискомфорт. Достатньо гарного зволоження та стандартного догляду.

Ензимна пудра "Таніті" від MIXTURA – це маленьке диво у стильному флаконі. Вона дійсно працює, делікатно та ефективно очищуючи шкіру. Хоча я не маю багатого досвіду з подібними засобами, цей продукт мене приємно вразив. Рекомендую кожному, хто турбується про свою шкіру 💗

25 листопада, 2024
olena_glossy
25 листопада, 2024