Мій крем під очі у вечірній рутині від Babe Laboratorios
Чи вартує він своїх коштів та чи є якийсь ефект?
Я купувала його у наборі, разом з мультивідновлюючим нічним кремом для обличчя, міцелярним гелем та прикольною фетровою косметичкою, тому він вийшов дещо дешевшим, аніж купувати окремо. Але загалом, я от зрозуміла, що мені його вистачить приблизно на рік, що дуже непогано)
Дівчатка, я так рада нарешті повернутись, знову я випала з життя в нашому клубі, якось зовсі м розгубила сили і натхнення на активне ведення блогу, але повертаюсь) Сподіваюсь, що не зникну знову)
Оформлення
НІчого особливого ми тут не отримуємо - звичайний тюбик з кришечкою, з рельєфним текстом та приємним завуженим носиком, яким комфортно дозувати необхідну кількість крему.
Використання
Крем має приємну середньоїх густини консистенцію та легкий жовтувато-зеленкуватий відтінок з не нав'язливим косметичним ароматом.
Я не можу згадати, коли саме розпочала користування цим засобом, але орієнтовно біля року назад, і як бачите, я користуюсь ще і дотепер і в залишку десь біля 1,5-2см в тюбику, тому підозрюю, що мені його спокійно вистачить ще і на початок 2025. Тут у складі заявлений бакучіол, який має подібний ефект до ретинолу, але є більш лагідним, а також кофеїн, олійки, центела. Тому для цієї вразливої зони має чудово підходити. І ще заявлено, що його можна наносити також і навколо губ, проте я цього не робила.
Я його використовую лише ввечері разом з нічним кремом ціієї ж лінійки (https://club.makeup.com.ua/post/33566/). Спочатку не надто густа та пожитвне текстура крему трохи мене налякала, бо я люблю, щоб пожирніше, поживильніше, щоб точно реанімувати підсохшу впродовж дня шкіру. Але, незважають на середню текстуру, крем гарно зволожував ділянку навколо очей, зменшував глибину зморшок і профілактував утворення нових, що просто не може мене не тішити.
Чи повторила би я цей крем? Цілком можливо, доволі непоганий ефект, економний розхід. Єдине, трошки відлякує ціна, але, якщо купувати набором, тоді нармально, бо фактично за 1200-1500 грн ви отримуєте крем під очі, нічний крем для обличчя, 150мл міцелярного гелю та прикольну фетрову косметичку, яку можна буде брати в подорожі)
Тому, я задоволена і можу рекомендувати)
Загалом, продукція Babe Laboratorios мене не розчарувала)
Коментарі (0)