Чистикова Дар'я

Набір "Посилене живлення та ріст"

Набір "Посилене живлення та ріст"

Набір від LUM, за який ваше волосся скаже вам ДЯКУЮ. До складу набору входять наступні засоби:

✔️ Коктейль для росту волосся

✔️ Шампунь для волосся «Сила та блиск»

✔️ Бальзам для волосся «Сила та блиск»

✔️ Кератиновий спрей для волосся

✔️ Арганове масло

У кінці допису — результати, а поки хочу розповісти детальніше про кожен із них ⬇️

Засіб представлено у скляному затемненому флакончику, додатково є стильна коробочка. Кришечка з піпеткою, вона слугує і дозатором. Вона зручна у застосуванні, засіб набирається в неї добре та не тече з носика без натискання. Загальний об'єм складає 50 мл.

Консистенція рідка, олійна. Має жовтий відтінок та дуже легкий, ненав'язливий, приємний трав'яний аромат.

У складі одні корисності:

• Олія ефіопського чорного кмину — насичена жирними кислотами та антиоксидантами, зміцнює волосяні фолікули, зменшує випадіння волосся та має протизапальні властивості.

• Біотин (вітамін В7) — ключовий елемент для здоров’я волосся, який стимулює його ріст, покращує структуру та запобігає ламкості.

• Нікотинова кислота (вітамін В3) — розширює судини, покращує кровообіг у шкірі голови, сприяючи надходженню поживних речовин до фолікулів.

• Піридоксин (вітамін В6) — регулює діяльність сальних залоз, знижує сухість та свербіж шкіри голови, запобігає утворенню лупи.

• Ретинол (вітамін А) — підтримує здоров’я шкіри голови, сприяє оновленню клітин і зміцнює волосяні фолікули.

• Токоферол (вітамін Е) — потужний антиоксидант, який захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища та сприяє його блиску й еластичності.

Що робить?

Обіцяє пробудити зростання сплячих цибулин, прискорити зріст волосся та зупинити випадіння. Коктейль працює місцево, завдяки чому процес відновлення запускається відразу в місці проблеми з першого ж застосування.

Як використовувати?

Коктейль необхідно наносити на коріння та кілька крапель по довжині волосся. Обов'язково перед нанесенням взбовтати! Після чого залишити на 2-12 годин (можна на ніч).

Використовувати 2-3 рази на тиждень.

Враження від використання

Засіб дуже легко розподіляється по шкірі голови. Додатково, як і рекомендує виробник, я роблю легкий масаж, щоб засіб краще вбирався, іноді щіточкою, іноді пальчиками.

Під час використання не виникало жодних алергічних реакцій, печіння чи іншого — все доволі комфортно.

Я застосовую сироватку на ніч, тому час витримки до ранкового миття в мене максимальний. Засіб не залишає слідів на подушці, тому я не використовую ні шапочку, ні рушник.

Витрата засобу середня: на одне використання потрібно приблизно 1-3 піпетки.

Сироватка вимивається чудово вже після першого промивання, а після другого (як зазвичай я і роблю) — ідеально.

Після використання я помітила, що волосся стало гладеньким, зволоженим і набуло блиску. На щітці залишається все менше волосся, що не може не тішити.

Про значний приріст у довжині поки говорити зарано, адже це потребує тривалого застосування. Проте вже зараз я відчуваю позитивні зміни👌

Представлений у чорному матовому флакончику, дозатор помповий. Об'єм 250 мл

Щільність середня, шампунь не дуже рідкий. За кольором прозорий та має приємний косметично-аптечний аромат, котрий не затримується на волоссі. Вцілому мені такий запах подобається.

Шампунь містить у складі м'які очищувальні компоненти. Гідролізований пшеничний білок і масло чорного кмину, що зміцнюють структуру волосся, та екстракт ламінарії та алантоїн — заспокоюють шкіру голови.

Підходить для всіх типів волосся. Націлений на профілактику випадання волосся та запобіганню появі лупи.

Шампунь дуже добре піниться, на моє волосся достатньо 2-3 натисканнь на дозатор. Легко наноситься і легко змивається, зовсім не плутає волосся.

Є приємне відчуття того самого "скрипу" від якого я кайфую. З додаткових плюсів не краде об'єм у коренів.

Пакування та об'єм аналогічний шампуню.

Консистенція кремова, щільна, добре тримає форму. Аромат такий самий, як у шампуню.

У складі є живильні масла, гідролізований кератин і пантенол для відновлення та зміцнення волосся. Силікони й кондиціонуючі компоненти тут забезпечують гладкість, блиск і легке розчісування.

Наноситься на волосся легко, обволікаючи кожен волосок. Пальчики приємно ковзають по волоссю під час змивання.

На мій погляд бальзам добре справляється зі своїм завданням, зволожує волосся, робить його гладеньким. З розчісуванням проблем тепер немає ✅️

Представлений у трохи меншому флакончику. Об'єм складає 120 мл. Цікаво, що є дві кришечки, безпосередньо на дозаторі і на флаконі. Дозатор працює справно, видає дуже об'ємну дрібнодісперсу хмаринку, не плюється.

За консистенцією як водичка, не липка і не жирна. Увага дівчата, віддушка практично невідчутна, швидкоплинна, в цьому плані дуже раджу.

У складі спрею присутні гліцерин і рицинова олія для зволоження, циклометикон для гладкості та легкого розчісування, а також CO2 екстракт каштана, який зміцнює волосся.

Що робить?

Обіцяє надійний захист від згубного впливу високих температур, сприяє відновленню та підтримує природні пружність та еластичність локонів. А також згладжує розпушені волосяні лусочки, робить волосся шовковисто гладеньким і блискучим.

Як використовувати?

Важливий момент: при використанні фена наносити на вологе волосся, а якщо праскою/вирівнювачем/плойкою — на вимите, сухе та розчесане волосся по невеликих частинах.

В обох випадках засіб не потребує змивання.

Я вже забула коли користувалась чимось окрім фену, тому завжди наносила засіб на вологе волося.

По основній дії термозахисту працює на відмінно. При перевірці на руці — гарячий потік повітря не відчутний. Волосся із засобом справді стає гладеньким та шовковистим. А також помітно блискучими.

З плюсів, спрей не склеює волосся та не обтяжує його. Словом, гарний незмивний засіб без активної віддушки!

За виглядом як і коктейль для росту волосся, тому треба читати наліпки. Об'єм 50 мл

Текстура більш олійна, ну то і не дивно, адже у складі 100% масло арганії.

Що робить?

Обіцяє відновити та зміцнити волосся, сприяє згладжуванню розпушених волосяних лусочок. А також реанімує посічені кінчики і має кондиціонувальну дію.

Як використовувати?

Нанести на сухе волосся по всій довжині і на коріння попередньо розігрівши засіб на долонях. Залишити на 2-4 години, можливо до 10 години. Ретельно змити.

Я використовувала і соло, і у комбо з коктейлем (коктейль на корені, а цю олійку по довжині), зазвичай на ніч, щоб був також максимальний час витримки. Розхід виходить дуже економний, для мого волосся до 1 піпетки за одне використання.

Зранку мию волосся як завжди, шампунем двічі. Вимивається олійка чудово. Волосся ніби впитує як губка всі корисності і воно виглядає з кожним разом все краще і краще. Особливо це помітно по моїм посіченим кінчикам і зникаючій 'ялинці' по довжені. Ефект чудовий!

Загальні враження від лінійки

Не буду довго тягнути з результатом >>>

Я однозначно в захваті, з цією лінійкою волосся набуло гарного вигляду, стало стало живим та доглянутим, день за днем зменшується посіченість та особливо мене потішила ситуація зі зменшенням випадіння волосся.

Так, видно що є трохи пушковості, але з цим мені допогає окремий засіб — флюїд для волосся. І про нього трохи згодом😉

Засоби однозначно раджу, беріть краще у наборі, не пожалкуєте, так вигідніше і дієвіше, адже у комплексі продукти діють більш ефективно доповнюючи один одного через однаковий основний компонент у складі.

Дякую за увагу ❤️

29 листопада, 2024
29 листопада, 2024