Мій марофон разом з Hillary
Набір "Марафон здорової та красивої шкіри"
Марафон?! Чому би, і ні! Тим паче перед святами це дуже вдала ідея! Серед великого вибору наборів у бренда, мій вибір пав на зволоження та сяйво. На мою думку, цей набір підійне кожному типу шкіри, та буде актуален круглий рік.
Набір "Марафон здорової та красивої шкіри"
Склад набору:
Убтан для м'якого очищення та скрабування — Hillary Ubtan Asai, 100ml
Стимулювальна альгінатна маска з вітамінами B, C — Hillary Acerola, 100g Гіалуронова сироватка для обличчя — Hillary Smart Hyaluronic Serum, 30ml
Олійний флюїд для обличчя — Hillary Fluid Oil, 30ml
Сироватка відновлювальна навколо очей — Hillary Anti-Fatigue Serum, 10ml
Почну з супер м'якого очіщення! Засіб представлен в зручній пластиковій баночці для використання, об'ємом 100 г.
Убтан для м'якого очищення обличчя Hillary Asai Ubtan
- формула на основі нутового борошна, глини, порошку з фруктів і трав; - ретельно очищає шкіру від забруднень, себуму, бактерій, проводить делікатну ексфоліацію; - забезпечує оптимальний гідробаланс у клітинах епідермісу, запобігаючи сухості і лущенню; - підтримує мікробіом шкіри завдяки пребіотикам; - покращує шкірний тургор, надає більше еластичності, зменшує глибину зморшок і ліній; - помітно освітлює і вирівнює тон обличчя, бореться з чорними цятками і закритими комедонами; - регулює роботу сальних залоз; - створює антисептичний та антиоксидантний захист; - заспокоює подразнення; - сприяє регенеративним процесам шкірного покриву.
Текстура - суха, на вигляд це глина, коричневого кольору. При контакті з водою перетворюється в густеньку суміш, треба добитися пастопадібного стану (не дуже святкового кольору!). Нагадує сметану, де відчуваються дуже маленьки амбразивні частички.
Аромат - легкий, трав'яний, на шкірі не відчувається.
Використовую два рази на тиждень.
Маючи наразі чутливу шкіру, цей засіб мені дуже підійшов. Він доволі глибоко очіщує, але робить це максимально лагідно та делікатно.
Після першого ж використання позбуває лущеннь, доречі він дуже круто зволожує шкіру, прям це вразило!
Помітно освітлює колір шкіри, тон шкіри виглядає більш рівним.
Заспокоює почервоніння.
Надає ефект ліфтінгу, шкіра прям в тонусі.
Дійсно гарний, делікатний засіб для очіщення шкіри, навіть чутливої!
Олійний флюїд для обличчя
До цього флюїду, я такі олійні засоби, використовувала суто для масажу обличчя. Бо мені не подобалося залишати олію на обличчі протьогом тривалого часу.
Особливості масляного флюїду від Hillary:
- легко наноситься;
- швидко вбирається;
- вирівнює колір епідермісу;
- підходить для догляду за сухою, втомленою шкірою, яка потребує зволоження;
- наповнює шкірний покрив природним сяйвом;
- розгладжує неглибокі зморшки;
- освітлює і зменшує пігментні плями, а також запобігає їх появі в подальшому;
- пом'якшує;
- живить;
- знімає почервоніння і подразнення;
- відновлює ліпідний баланс;
- не обтяжує;
- робить шкіру більш пружною.
Флюїд представлен в чорній пляшечці з міцного скла (дуже приємна на дотик). Кришечка разом зі скляною піпеткою, яка гарно дозує та тримає засіб. Об'єм 30 мл.
Текстура - рідка, трохі олійна (не класична жирненька олія). Жовтуватого кольору. Легко розподіляється, та швидко вбирається, залишає гарний блиск, "глоу ефект".
Аромат - легкий, переважно трав'яний, і є квіткові ноти. Зі шкіри зникає через хвилин 10.
Дуже комфортно використовувати як самостійний засіб, це супер глибоке та швидке зволоження, без відчуття плівки та жирності.
Але я частіше його використовую з кремом або гіалуронову сироваткою. Особливо з сироваткою це ідеальне поєднання, тим паче наразі, коли глибоке зволоження дуже потрібне.
По результату:
Супер глибоке та тривале зволоження
Гарний глоу ефект
Напитана та сяюча шкіра, і сяє з середини
Шкіра дуже м'яка на дотик
Освітлює шкіру
Ніяких дискомфортних відчуттів
Флюїд дуже економічний в використанні
Гіалуронова сироватка для обличчя
Сироватка представлена в білий пляшечці з міцного скла (теж приємна на дотик). Кришечка разом зі скляною піпеткою, яка гарно дозує та тримає засіб. Об'єм 30 мл.
Особливості Hillary Smart Hyaluronic Serum:
- зволоження до глибоких шарів шкіри;
- комфортне використання без липкості;
- не містить парабени та сульфати;
- ідеальна база під макіяж;
- зберігає здоров'я та молодість шкіри підтримуючи ph-баланс шкіри;
- етичний підхід до виробництва.
Активні компоненти:
Високомолекулярна гіалуронова кислота
Трегалоза
Екстракт ромашки
Коньяк-Манан
Текстура- гелева, середньої густоти, прозорого кольору. Дуже легко розподіляється по шкірі, швико вбирається, залишає сяйний, природній фініш. Завдякі своїй текстурі, засіб дуже економічний, потрібно 2-3 краплі.
Аромат - дуже легкий, косметичний, майже відсутній.
Beauty-хак від бренду:
Промокніть очищене обличчя м'яким рушником і нанесіть трохи сироватки. Так молекули гіалурону отримають достатню кількість вологи для роботи в верхніх шарах шкіри.
Також, для більш вираженого ефекту, збагатіть сироватку олією жожоба або олійним флюїдом. Змішайте в долоні дві краплі олії з двома краплями сироватки і нанесіть на обличчя.
От саме я, почала її використовувати з олійним флюїдом.
Шкіра зволожена на скільки це можливо
Пружна та підтягнута
Має гарний,рівний тон
Заспокоєнна
Сприяє швидкому загоюванню запаленнь та пошкоджень
Універсальний засіб, який можно використовувати як самостійний, та і з іншим доглядом.
На неї круто лягає мейк, виступає як база під макіяж.
Дуже крута сироватка, яка на всі 100 виконує свою роботу!
Відновлювальна сироватка навколо очей
Сироватка для очей, представлена в скляній пляшечці, кришечка разом зі скляною, вдалою піпеткою. Об'єм 10 мл.
Особливості Hillary Anti-Fatigue Serum:
- кофеїн прискорює мікроциркуляцію, зменшуючи набряки;
- екстракт зеленого чаю знімає запалення та захищає від UV-променів;
- алое вера інтенсивно зволожує та заспокоює шкіру;
- трегалоза стабілізує рівень вологи у шкірі;
- поліфеноли захищають шкіру від оксидативного стресу;
- метилксантини стимулюють кровотік, освіжаючи шкіру;
- не містить інгредієнтів тваринного походження, не тестована на тваринах;
- підходить для всіх типів шкіри, особливо для чутливої.
Активні інгредієнти
Кофеїновий порошок
Екстракт зеленого чаю
Екстракт Алое вера
Трегалоза
Текстура - гелеподібная, середньої густоти, дуже схожа по консистенції на гіалуронову сироватку.
Легко розподіляється, вбирається протьогом 10 хвилин. Залишає гарний блиск, з середини, без жирності на липкуватості.
Рідина прозора, має ледь відчутний косметичний аромат.
По дії:
Класно освітлює шкіри, миттєво погляд становиться свіжим
Освітлює мій сине-фіолетовий пігмент
Дає тривале зволоження
Шкіра виглядає більш рівною, сироватка розгладжує дрібні зморшки, та заповнює великі, пару років точно зтирає!
З ранку гарно працює з набряклісттю
В мене дуже чутлива та тоненька шкіра навколо очей, і ця сироватка мені ідеально підійшла.
Стимулювальна альгінатна маска з вітамінами В і С
Рожева Acerola - ця маска стала зірочкою у догляді.
Вона містить велику кількість вітамінів В і С, які виступають в ролі природних антиоксидантів і мають зміцнювальний вплив.
В основі продукту водорості, які вирізняються зволожувальними і відновлювальними властивостями, а також екстракт барбадоської вишні, яка слугує джерелом безлічі цінних речовин. Цей засіб активізує регенерацію пошкоджених клітин, підсилює захисний бар'єр шкіри і продовжує її молодість, даруючи помітний ліфтинг-ефект і перешкоджаючи ранній появі зморшок.
В мене маска об'ємом 100 гр (в наявності ще є 12 гр). Упакована в зручний, якісний пакет, в середині є дерев'яний шпатель (це дуже зручно). На звороті є вся необхідна інформація для споживача.
Текстура - суха, схожа на дрібне борошно, приємно рожево-пудрового кольору. В контакті з водою стає більш насиченого рожевого кольору, а по консистенції - це густа сметана.
Аромат - легкий, косметичний.
Спосіб застосування:
Як самостійний засіб маска гарно себе показує, але я її роблю на гіалуронову сироватку, і результат в 10 разів краще! Я люблю перед чим використати убтан, потім сироватку і зверху маску.
Як радить виробник:
Перед нанесенням альгінатної маски шкірний покрив необхідно ретельно очистити. Під неї можна нанести додатковий засіб. Це може бути сироватка, емульсія, суміш ефірних олій, обгортання, які підібрані спеціально для усунення проблем шкіри. Під впливом маски ці продукти краще проникають в шкіру. Порошок безпосередньо перед застосування потрібно розвести водою кімнатної температури в співвідношенні 1: 1. Замішувати альгінатну маску без грудочок і наносити швидко, щоб не встигла застигнути. За своєю консистенцією вона повинна нагадувати густу сметану. Маску наносити на шкіру щільним шаром за допомогою шпателя. Протягом наступних 10-15 хвилин засіб стає схожим на гуму. Альгінатна маска не потребує змивання водою. Через 30 хвилин вона легко знімається у вигляді м'якого пластичного зліпка, що повторює контури обличчя. Зняти її потрібно одним рухом знизу від підборіддя вгору до чола.
Після використання:
Дуже виразний ліфтинг-ефект
Має освітлювальний ефект
З сироваткою дає максимальне зволоження, з першого разу позбуває лущень
Мої розширені пори візуально виглядають набагото краще
Шкіра чиста, зволожена та сяє!
Набір "Марафон здорової та красивої шкіри" - дійсно виконує свої обіцянки. Великий плюс, що всі засоби в наборі, гарно поєднуються між собою, та підсілюють дію одне одного. Круте та готове рішення для здорової шкіри, це комплексний набір, який на мою думку підійде кожній! Щиро раджу спробувати ці скарби для шкіри!
Коментарі (0)