Варіанти подарунків на свята від Joko Blend
Час обирати подарунки 🎁
Грудень настав, тому вже час закуповуватись подаруночками для близьких та друзів, адже потрібно встигнути, поки все необхідне є в наявності 👀
Сьогодні кину вам 2 варіанти подарунків від Joko і сподіваюся, що вони будуть для вас корисними 🫶🏻
Перший варіант подарунку для любителів 1001 баночки для волосся 🤭
Насправді довго не буду розповідати про цей набір, адже раніше робила на нього детальний огляд (лишаю посилання)
https://club.makeup.com.ua/post/36318/
Тільки там було трошечки інше пакування. А цього разу, до новорічних свят бренд зробив неймовірно святкову обгортку, яка неодмінно додасть святкового настрою отримувачу подарунку ❄️
Даний набір дійсно чудовий, однозначно можу його радити, адже сама таким користуюся і це прекрасна база для додаткового догляду за будь-яким типом волосся. І на цей раз, я цей набір придбала вже не собі, а хочу подарувати його одній близькій мені людині, яка впевнена, також оцінить його 💖
Другий варіант подарунку, для любителів парфумованих засобів для тіла 💜
У бренда нещодавно вийшло цілих 3 варіанти парфумованих серій в яких представлені гелі для душу та лосьйонів для тіла до них.
Про один з них я вже вам розповідала
https://club.makeup.com.ua/post/54788/
Vanilla Blossom 🌸 неймовірно ніжна та дуже дівоча серія, аромат для любителів солоної карамелі, кокосових вершків, бобів тонка, мускусу та амбри 🤤
А ось Oud Rosewood, один з героїв сьогоднішнього допису вже для поціновувачів трояндово-карамельно-пряних-пряних ароматів 🌹
Дизайн ідентичний всій лінійці, відмінністю є тільки колір (в даному випадку м'який фіолет), та основна назва та аромат серії.
Базові ноти: ваніль, суха амбра
Гель для душу містить в собі м'які очищуючі компоненти на основі кокосової олії, а також зволожуючі та заспокійливі компоненти (сорбітол, пропілен гліколь), а також екстракт дамаської троянди (емолент з антибактеріальною дією).
Лосьйон для тіла містить у складі: каприлові тригліцериди (емолент; зволожує та пом'якшує шкіру), пропілен гліколь (зволожувач), дикаприлілкарбонат (помякшувач), кокосову олію (зволожує, живить, пом'якшує та розгладжує), екстракт орхідеї (зволожує та утримує вологу у шкірі, омолоджує та захищає від сонячних променів), екстракт квітів маної (зволожує, пом'якшує, заспокоює та регенерує шкіру), пантенол (зволожує та заспокоює шкіру), вітамін Е (антиоксидант, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища), ефірна олія листів пачулі (зменшує запалення та надає ароматичну дію).
Дозатори:
гель - кришка формату фліп-топ, гарно відкривається і надійно закривається.
лосьйон - фіксуюча помпа, працює злагоджено, добре видає засіб, не плюється. Має фіксатор, від випадкового натиску.
Кольори та консистенції 💜
Гель для душу у пляшці нагадує сливове варення, хоча на долоні в меншій концентрації він виглядає прозорим. Консистенція гелева і доволі густенька. Піноутворення гарне, хоч поки зробила фото, пінка вже трохи осіла. Добре очищує та не сушить і не стягує шкіру, особливий +++ на холодну пору року.
Лосьйон для тіла білого кольору, легкої, добре розподіляємої консистенції, при цьому він поживний і чудово підійде на холодну пору року/ в періоди опалення. Він якісно зволожує, пом'якшує шкіру та дійсно заспокоює сухі ділянки.
Аромати під час використання та після (+ стійкість) 👇🏻
Гель для душу розкривається пряними нотами чорного перцю і букету червоних троянд в поєднанні з бальзамічними нотами пачулі і листям шафрану з віддаленими нотами сухої амбри. Це мікс розкішних пряних сухоцвітів, і особисто для мене цей аромат є унісексом, бо буде гарно звучати як на тілі жінки, так і на чоловікові.
Шлейф є і в нього особливо відчувається троянда, шафран та карамельні ноти. Після душу, на тілі, він вже не такий насичений як напочатку і навіть стає більш м'яким і не таким пряним (базова нота ванілі неодмінно пом'якшує дану композицію). Аромат на шкірі тіла після душу тримається десь ~4 години.
Лосьйон для тіла в пляшці відчувається м'якішим, аніж гель для душу і в ньому найбільше домінує троянда з карамеллю, шафраном та ванільно-амбровими нотами. На тіла ж він відчуватиметься яскравіше, як багатогранних пряний букет. Порадує носія аромату багатим та стійким шлейфом, та чудовою стійкістю впродовж усього дня.
На цьому все, гарних передсвяткових покупок 💖
Коментарі (0)