Mila__Mi

Варіанти подарунків на свята від Joko Blend

Варіанти подарунків на свята від Joko Blend

Грудень настав, тому вже час закуповуватись подаруночками для близьких та друзів, адже потрібно встигнути, поки все необхідне є в наявності 👀

Сьогодні кину вам 2 варіанти подарунків від Joko і сподіваюся, що вони будуть для вас корисними 🫶🏻

Насправді довго не буду розповідати про цей набір, адже раніше робила на нього детальний огляд (лишаю посилання)
https://club.makeup.com.ua/post/36318/
Тільки там було трошечки інше пакування. А цього разу, до новорічних свят бренд зробив неймовірно святкову обгортку, яка неодмінно додасть святкового настрою отримувачу подарунку ❄️

Даний набір дійсно чудовий, однозначно можу його радити, адже сама таким користуюся і це прекрасна база для додаткового догляду за будь-яким типом волосся. І на цей раз, я цей набір придбала вже не собі, а хочу подарувати його одній близькій мені людині, яка впевнена, також оцінить його 💖

У бренда нещодавно вийшло цілих 3 варіанти парфумованих серій в яких представлені гелі для душу та лосьйонів для тіла до них.

Про один з них я вже вам розповідала
https://club.makeup.com.ua/post/54788/
Vanilla Blossom 🌸 неймовірно ніжна та дуже дівоча серія, аромат для любителів солоної карамелі, кокосових вершків, бобів тонка, мускусу та амбри 🤤

А ось Oud Rosewood, один з героїв сьогоднішнього допису вже для поціновувачів трояндово-карамельно-пряних-пряних ароматів 🌹

Дизайн ідентичний всій лінійці, відмінністю є тільки колір (в даному випадку м'який фіолет), та основна назва та аромат серії.

Базові ноти: ваніль, суха амбра

Складові 🧪
Гель для душу містить в собі м'які очищуючі компоненти на основі кокосової олії, а також зволожуючі та заспокійливі компоненти (сорбітол, пропілен гліколь), а також екстракт дамаської троянди (емолент з антибактеріальною дією).

Лосьйон для тіла містить у складі: каприлові тригліцериди (емолент; зволожує та пом'якшує шкіру), пропілен гліколь (зволожувач), дикаприлілкарбонат (помякшувач), кокосову олію (зволожує, живить, пом'якшує та розгладжує), екстракт орхідеї (зволожує та утримує вологу у шкірі, омолоджує та захищає від сонячних променів), екстракт квітів маної (зволожує, пом'якшує, заспокоює та регенерує шкіру), пантенол (зволожує та заспокоює шкіру), вітамін Е (антиоксидант, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища), ефірна олія листів пачулі (зменшує запалення та надає ароматичну дію).

Дозатори:
гель - кришка формату фліп-топ, гарно відкривається і надійно закривається.
лосьйон - фіксуюча помпа, працює злагоджено, добре видає засіб, не плюється. Має фіксатор, від випадкового натиску.

Кольори та консистенції 💜
Гель для душу у пляшці нагадує сливове варення, хоча на долоні в меншій концентрації він виглядає прозорим. Консистенція гелева і доволі густенька. Піноутворення гарне, хоч поки зробила фото, пінка вже трохи осіла. Добре очищує та не сушить і не стягує шкіру, особливий +++ на холодну пору року.

Лосьйон для тіла білого кольору, легкої, добре розподіляємої консистенції, при цьому він поживний і чудово підійде на холодну пору року/ в періоди опалення. Він якісно зволожує, пом'якшує шкіру та дійсно заспокоює сухі ділянки.

Аромати під час використання та після (+ стійкість) 👇🏻
Гель для душу розкривається пряними нотами чорного перцю і букету червоних троянд в поєднанні з бальзамічними нотами пачулі і листям шафрану з віддаленими нотами сухої амбри. Це мікс розкішних пряних сухоцвітів, і особисто для мене цей аромат є унісексом, бо буде гарно звучати як на тілі жінки, так і на чоловікові.

Шлейф є і в нього особливо відчувається троянда, шафран та карамельні ноти. Після душу, на тілі, він вже не такий насичений як напочатку і навіть стає більш м'яким і не таким пряним (базова нота ванілі неодмінно пом'якшує дану композицію). Аромат на шкірі тіла після душу тримається десь ~4 години.

Лосьйон для тіла в пляшці відчувається м'якішим, аніж гель для душу і в ньому найбільше домінує троянда з карамеллю, шафраном та ванільно-амбровими нотами. На тіла ж він відчуватиметься яскравіше, як багатогранних пряний букет. Порадує носія аромату багатим та стійким шлейфом, та чудовою стійкістю впродовж усього дня.

На цьому все, гарних передсвяткових покупок 💖

02 грудня, 2024
Mila__Mi
02 грудня, 2024