Тонік очищувальний з азелаїновою кислотою для жирної шкіри обличчя
NanoCode
Вкрай потужний тонік з дуже сильним складом. Розповідаю ⬇️
Тонік представлено у аналогічному до гелю флакончику. Об'єм складає 100 мл. Має дозатор диск топ, зручний у використанні.
За консистенцією як водичка, має травяний кислотний аромат. На ватному спонжі виглядає прозорим, хоча по флакончику явно помітно зелений відтінок.
Основні активні складові тут:
• Hamamelis Virginiana Leaf Extract (Екстракт гамамелісу) – має заспокійливі, протизапальні та стягувальні властивості, ідеально для жирної або проблемної шкіри.
• Eucalyptus Extract (Екстракт евкаліпту) – тонізує шкіру, має антибактеріальні властивості.
• Citrus Lemon Extract (Екстракт лимона) – освітлює шкіру, зменшує пігментацію та очищає пори.
• Salix Alba (Willow) Bark Extract (Екстракт кори верби) – природне джерело саліцилової кислоти, сприяє відлущуванню та очищенню пор.
• Aloe Vera Leaf Extract (Екстракт алое вера) – зволожує, заспокоює та регенерує шкіру.
• Glycerin – ефективний зволожувач, утримує вологу в шкірі.
• Lactic Acid, Citric Acid, Tartaric Acid, Glycolic Acid, Malic Acid – альфа-гідроксикислоти (АНА-кислоти), які відлущують мертві клітини, вирівнюють тон шкіри та сприяють оновленню клітин.
• Azelaic Acid – бореться із запаленнями, зменшує акне та пігментацію.
• Allantoin – заспокоює подразнення, сприяє загоєнню шкіри.
• Menthol – освіжає та має легкий охолоджувальний ефект.
Корисні властивості:
• Антибактеріальний ефект: завдяки евкаліпту, лимону, саліциловій та азелаїновій кислотам.
• Відлущування: АНА-кислоти та саліцилова кислота очищають пори й оновлюють шкіру.
• Зволоження: завдяки гліцерину та алое вера.
• Заспокійливий ефект: гамамеліс, алое вера, алантоїн.
• Тонізація: ментол і евкаліпт забезпечують освіжаючий ефект.
Тонік підходить для жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Враховуючи склад виробник радить уникати зону навколо очей.
Враження від використання
З перших секунд нанесення відчувається активний склад тоніка: яскраве відчуття охолодження та свіжості. Чесно кажучи, спершу я побоювалася можливих реакцій або почервоніння, але все обійшлося.
Маю комбіновану шкіру (розширені пори, чорні цятки та сальні нитки), тому використовую цей тонік переважно на Т-зоні. І результат вражає — пори помітно звужуються буквально миттєво:
Тонік надзвичайно ефективний, після використання шкіра виглядає ніби після гарного пілінгу. У моєму випадку я використовую його не більше 1-2 разів на тиждень.
За останні 3 тижні користування я помітила реальні зміни:
— до вечора вже немає характерного жирного блиску на обличчі
— пори звужені
— чорних цяток помітно менше
— візуально більш рівний тон та мікрорельеф
Звичайно, це не без матуючого крему, про який я розповім у наступному дописі. Але тонік з азелаїновою кислотою тут грає не останню роль. Раджу придивитися до нього власницям жирної та комбінованої шкіри, впевнена, ви його оціните.
Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)