Тестую хайпову маску на шкірі, яка дуже страждає від куперозу
Ця маска сильно популярна останнім часом і однозначно діє, в чому її переваги ми спробуємо розібрати.
На хвилі високої популярності вирішила я собі взяти розливант у косметолога, оскільки досить банальний склад і висока ціна заважали мені придбати повну версію.
Це глиняна маска, яка не висихає.
Активні компоненти: зелений чай, протеїни сої, оксид цинку, каолін могли б мене вразити у році так 2010-му, на даний момент є безліч крутих активних компонентів за меншу вартість...
Але ! Дивлячись, що на фото, так і вживу я бачу хороший ефект, прям вау ефект з першого ж разу )
Модель моя мамуся, яка давно страждає куперозом, маска ця заявлена для боротьби з такою проблемою, тому наглядний приклад не завадить. (п.с. Шкіра у мене її, але користуючись спф, я немаю аж такої біди, тому дівчата і хлопці, не забувайте!).
Ця маска не для пролонгованої дії, але зробить з вас цукерочку на один день) На якісь грандіозні дати я витягую її і наношу на 30 хв, вона допомагає впоратись мені з відтікшим обличчям, даруючи неймовірну свіжість і рівномірніший колір обличчя. Особливий кайф змивати цей засіб, відчуття приємної прохолоди в процесі наганяє бажання придабати її і влітку.
Так виглядає на моєму обличчі ( хто скучив 😂) маска для сім'ї, бо досить економна))
Такої шару на лиці сповна вистачає, відчуваю цю прохолоду і насолоджуюсь домашнім спа)
Маска мені сподобалась однозначно, але вирішувати вам) чи віддавати не малі кошти за банальний склад)Я особисто буду повторювати на літечко ❤️
Коментарі (0)