Мам, розкажи про свій догляд
Матуся затестила лінійку Cellular Expert від Nivea. Поділимося враженнями разом.
Що змінилося?
Попередні 2 тижні моя кароока красуня використовувала лише цю лінійку для догляду за обличчям і результат є!
У мами, як і в мене, шкіра схильна до сухості. І за період тестування усі лусочки пішли геть. Натомість шкіра отримала здоровий тон. Пружність помітно збільшилась.
Та про все по черзі!
Денний крем
- класно зволожує та усуває стягнення;
- містить сонцезахист (SPF - 15), як на мене, достатній для цьогорічної київської зими;
- робить шкіру більш наповненою, пружною, а зморшки — менш глибокими.
Продукт супер крутий та базовий. Він швидко всотується, не липне і добре поєднується з макіяжем.
Моя мама дуже рідко каже, що аромат доглядової косметики — ок. І я ще жодного разу не вгадала, сподобається їй чи ні. А тут вона сказала, що запах досить ніжний, і подобається))
Сироватка
- підтримує опти мальний рівень зволоження за рахунок гіалуронової кислоти;
- вирівнює мікрорельєф робить шкіру гладенькою;
- не лишає липкої плівки
Відгук від мами: приємненька така водичка. Як на мене, вона більше схожі на тонер, ніж на сироватку.
Як і всі продукти на гіалуронці, ця створює таку собі мантію на шкірі, яка утримує вологу. Це рятує від лусочок та стягнення. У цьому випадку сама сироватка не відчувається як маска, вона доволі легка.
Але нічний крем не надто подружився з такою мантією. Мама наносила його після сироватки (через 10 і більше хвилин) і його досить складно було вкласти на обличчі. З денним ця проблема не була така вира жена.
Сироватку можна використовувати і вдень, і ввечері. І гадаю, що у зимову пору, перша половина дня буде більш доречною.
Нічний крем
- активізує процеси відновлення та регенерації;
- допоможе підтримати шкіру зволоженою, навіть в холодну пору року;
- зміцнює захисний бар’єр шкіри.
Звісно, він щільніший за денний і дає дуже круте зволоження. Це саме той випадок, коли зранку прокидаєшся з гладенькою та пружною шкірою.
Аромат дуже приємний, як і колір — такий бузковий, особисто я у захваті)
Мамі також сподобалось, але мирити сироватку і крем довелося довго. Методом спроб та помилок обрали нанесення плескаючими та масажними рухами і ситуація покращилась)
Крем для шкіри навколо очей та губ
- робить погляд більш відкритим;
- вирівнює тон шкіри;
- бореться не лише з віковими, а й з мімічними зморшками.
Ми всі знаємо, що шкіра в цих зонах найтонша і зморшки тут з’являються досить швидко. Не дивно, що потрібно окремий догляд за такими ділянками.
Цей крем сподобався мамі найбільше з усієї лінійки. Він приємний, легенький, дає потрібну дозу зволоження. Непотрібно менше чи більше.
Зауважимо, що він підійде для чутливої шкіри також.
Результати на фото — це 2 тижні регулярного використання догляду зранку та ввечері. Матусі дуже сподобалось, тому цілком можемо рекомендувати.
Дякую, мам 😘
Коментарі (0)