M O N D ✨️

Мій перший засіб з ретинолом

Оформлення виглядає дорого, як мінімум за рахунок сяючих золотих мотивів та корони (логотипа Lancaster) на пакуванні. Опис на коробці міні формату відсутній, але зазначили найголовніше: склад. Баночка з кришкою із пластику, без захисної мембрани.

Властивості:

• регенерує та живить

• повертає шкірі молодий вигляд

• розгладження нерівномірної текстури шкіри

Склад насичений оліями, вітамінами та пептидами.

Живильні компоненти:

• Масло ши : живить і пом'якшує шкіру.
  • Соняшникова олія (Helianthus Annuus Seed Oil): антиоксидант, підтримує еластичність.
  • Вітамін E : антиоксидант.

Антивікові інгредієнти:

• Ретинол, ретиналь: стимулюють оновлення клітин, покращують текстуру шкіри.
  • Аденозин: зменшує зморшки.
  • Ацетил дипептид-1: заспокоює шкіру, покращує її тонус.

Захисні й регулюючі речовини:

• Калію сорбат, натрію гідроксид: консерванти й регулятори pH.
  • Етил ферулат: антиоксидант, захищає від UV.

Дивно бачити в перших рядках складу дешеві заповнювачі з невеликою користю для шкіри. Можливо, саме через них у мене немає відчуття, що якість люксового засобу.

Текстура має гарний кремовий відтінок. Виглядає ніжною та шовковистою. В ароматі відчуваю трав'яні ноти з парфумованою віддушкою. Не скажу, що аромат поганий, але у мене він ніяк не асоціюється з елітним сегментом.

Виробник зазначає, що крем підходить усім типам шкіри, навіть чутливій. Але рівень алергенності тут середній. Як і у сироватки, тут є ароматизатори, барвники, а також олії, які точно підійдуть не всім.

При першому використанні на вилиці з'явилися кілька дрібних прищиків та печіння. Оскільки крем був єдиним новим засобом у догляді, думаю, це реакція саме на його компоненти. Знаю, що шкіра не у всіх та не відразу добре реагує на ретинол. Прищики пройшли швидко, а ось чутливість шкіри відчутно підвищилася, навіть якщо використовувати крем не щодня та використовувати spf. Тому раджу вводити цей крем у свою рутину поступово, чергуючи зі зволожуючими та заспокійливими засобами (особливо, якщо раніше не користувалися ретинолом).

Використовувати рекомендую увечері, а не як зазначено у виробника: двічі на день. Наносити краще зовсім небагато, тонким шаром.

Використовуючи засоби з ретинолом важливо пам'ятати:

❗️Ретинол не слід використовувати разом з АНА / ВНА кислотами. Добре поєднується зі зволожуючими компонентами.

❗️ Ретинол може робити шкіру більш чутливою до УФ-променів, тому важливо наносити сонцезахисний крем упродовж дня.

❗️ Вітамін С та ретинол використовуємо у різний час, вони знижують ефективність один одного.

За дією звичайний крем, який добре зволожує, не залишає липкості та на трієчку вирівнює рельєф. За кілька днів анти-ейдж ефекту точно не дасть, але все ж таки є позитивні зміни. Зморшки менш виразні, особливо не глибокі. Потенціал у цьому непоганий. Та все одно, є що допрацювати. Тим паче, що крем дуже не бюджетний.

Моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream

06 грудня, 2024
M O N D ✨️
06 грудня, 2024