khoroshaeva

Професійний догляд за волоссям Allwaves

Всім привіт✌️

Свій перший зимовий допис хочу присвятити засобам для догляду за волоссям від італійського бренду Allwaves🎀.

В своєму арсеналі маю 3 продукти, яких мені вистачило, щоб отримати класний та видимий ефект:

• Шампунь для фарбованого волосся "Color Defense" (1000 та 100 мл)
  • Ламелярний кондиціонер Miracle Water (500 мл)
  • Незмивна маска-спрей 10в1 (125 мл).

Засобами користуюся протягом місяця та готова поділитися своїми враженнями про кожен продукт👇

Пакування:

Я маю шампунь у 2-ох форматах - повнорозмірний та тревел. Повнорозмірний флакон виконаний з пластику, має дозатор-помпу, яка економічно виділяє шампунь, не "плюється" та не тече. Повнорозмірний флакон об'ємом 1000 мл, величезний, салонний формат, якого вистачить на пів життя).

Тревел-версія - 100 мл, чудово підійде для подорожей та знайомства з продуктом.

Консистенція: гелева та щільна, за рахунок чого дуже економічна у використанні. При контакті з водою дає пухку пінку.

Аромат: насичений, мильний, мені пахне чистотою та свіжістю з ноткою легкої солодкості. Аромат доволі довго тримається на волоссі, але не викликає жодного дискомфорту.

У нанесенні: шампунь абсолютно комфортний. Він добре піниться, чудово промиває волосся навіть з першого разу, легко змивається теплою водою. Не залишає на волоссі липкості, олійності та не обтяжує. Крім того, не викликав жодних неприємних реакцій у вигляді зуду або лупи.

Ефект:

• Шампунь дуже гарно очищує волосся та шкіру голови, подовжує їх свіжість.
  • Не вимиває колір.
  • Не сушить та не обтяжує.

Висновок: класна база на кожен день, комфортний, ароматний, працюючий та дуже економічний👌

Пакування: флакон з щільного пластику, напівпрзорий, що дозволяє стежити за витратою засобу. Дозатор у вигляді вузенького носика, що дуже зруно, враховуючи рідку консистенцію продукта. На дозаторі є кришка, тут застереження - відкривайте її дуже обережно та подалі від обличчя, бо в перший раз вміст флакончику бризнув мені в очі, пекло страшезно).

Об'єм: 500 мл, витрата економічна.

Консисистенція: рідка, але трохи щільніша за звичайну воду, нагадує філер для волосся. На дотик силіконіста, але без відчуття липкості, жирності та олійності. При контакті з водою емульгується та утворює легеньку пінку, більше схожу на молочко.

Аромат: насищений, косметично-солодкий, з ягідною ноткою. На волоссі відчувається довго, але не перебиває аромат парфуму.

У нанесенні: спочатку я думала, що кондиціонер треба замішувати, як ті ж філери, але ні, він не потребує замішування та наноситься у рідкому вигляді, а потім емульгується прямо на волоссі. Виробник зазначає, що 1 доза кондиціонеру - це 25 мл, вона підійде для короткого волосся, для довгого - 2-3 дози (50-75 мл). В мене довге волосся, але я використовую кондиціонер на око - 2 долоньки засобу мені вистачає на всю довжину). Консистенція добре розподіляється по волоссю, протягом 9 секунд потрібно масажувати довжину, поки не з'явиться легка пінка. Кондиціонер легко змивається, не обтяжує.

Ефект:

• Чудово зволожує та живить волосся, утримуючи вологу в ньому.
  • Пом'якшує, робить довжину більш гладкою, міцною, текстурною та шовковистою.
  • Волосся стає більш розсипчастим та еластичним, з'являється красивий, насичений блиск.

Висновок: це моє нове кохання, яке робить волосся гарнющим, наче після салонного догляду👌

Пакування: компактний флакончик з міцного пластику. Дозатор у вигляді розпилювача, як на мене, то він не дуже підходить до текстури засобу, бо "плюється".

Об'єм: 125 мл, витрата економічна.

Консистенція: кремова, дуже легка та невагома. На дотик трохи силіконова, але зовсім не жирна та не липка.

Аромат: ненав'язливий, майже невловимий, фруктовий. На волоссі практично не відчувається.

У нанесенні: виробник радить розприскати засіб на волосся, але це дуже погана ідея, бо засіб просто повисне на волоссі шматочками. Раджу наносити засіб у долоню, а вже потім розподіляти маску по волоссю. На мою довжину вистачає 2-3 краплі засобу для того, щоб отримати бажаний ефект без обтяження. Спрей наношу на вологе волосся, перед розчісуванням. Він добре рзподіляється та миттєво вбирається. На волоссі лежить абсолютно невагомо.

Ефект:

• Сприяє легкому розчісуванню.
  • Дає базове зволоження та пом'якшення.
  • Пригладжує волоски, роблячи довжину гладкішою.
  • Посилює блиск, отриманий від ламелярного кондиціонера.

Висновок: засіб, який має бути у догляді за волоссям, бо закриває всі базові потреби.

Моє волосся: пофарбоване, сухе, пористе та густе.

Я використовую всі продукти Allwaves комплексно, вони чудово доповнюють один одного, дають класний, видимий ефект, без обтяження.

З цією лінійкою волоссячко стало більш доглянутим, здоровим, зволоженим та сяючим. Краще за мене скаже відео).

Однозначно раджу спробувати👌

Дякую за увагу💕

06 грудня, 2024
khoroshaeva
06 грудня, 2024