Darina🦉

Бальзам-догляд для губ

Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ

Привіт!

Я не уявляю свого життя без бальзаму або олійки для губ, тим паче наразі, коли потрібно дуже багато зволоження. В мене вже були бальзами для губ від NIVEA💙, але завжди я обирала з якимось додаванням, пам'ятаю вишню та ожину. А цей, чомусь оминала стороною, типу ну "звичайний", "класичний"! І це була помилка!

💙Бальзам представлен в зручному, якісному, класичному форматі для бальзамів для губ. Кришечка міцно закривається, механізм справно працює. Обєм 4.8 гр.

💙По текстурі - це м'якеньке масло ши та бджолиний віск, жирненьке, приємна консистенція, не твердий. Миттєво тане на губах.

💙Аромат - ледве відчутний, нагадує солодкі цукерки.

💙Колір - прозорий.

💙Бальзам забезпечує глибоке зволоження, дуже глибоке зволоження! Я люблю його наносити на ніч, працює як супер зволожувальна та загоювальна маска для губ! І на ранок ніяких лущень та сухості, а головне таке відчуття, що я нещодавно намистила губи! Він дійсно, дає дуже тривале зволоження! Не треба кожну годину доставати та мастити губи!

💙Не зважаючи, що у складі багато різноманітних олій, масло ши - бальзам дуже легкий, невагомий, дуже комфортно лягає на шкіру, миттєво тане. Ніякої липкості (волосся не липне!).

+ у складі є вітаміни ( Е, С )

🔹Дійсно тривале та глибоке зволоження!

🔹Позбуває лущень та сухості

🔹Запобігає швидкому загоюванню

🔹Робить шкіру маскимально м'якою

🔹Приємна текстура та аромат

🔹Гарне та компактне пакування

🔹Дарує приємний, прозорий блиск

🔹Бюджентий варіант

З усіх бальзамів, які я пробувала у бренда, цей займає перше місце по зволожуванню! Дуже крута база!

Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
Бальзам-догляд для губ
09 грудня, 2024
Darina🦉
09 грудня, 2024