Тетяна Веласкес

ТОП-3 ПРОДУКТИ ДЛЯ ВЕСІННЬОГО МАКІЯЖУ 2023

ТОП-3 ПРОДУКТИ ДЛЯ ВЕСІННЬОГО МАКІЯЖУ 2023

Яким повинен бути весінній макіяж? Легким, свіжим, створюючим здоровий колір обличчя і настрій! 🌷🌿 Правда?

Тому давайте з'ясуємо які продукти нам для цього знадобляться???

ТОП-3 ПРОДУКТИ ДЛЯ ВЕСІННЬОГО МАКІЯЖУ 2023

Прям продукт #1 для весни. Чому? Ми ж гасі "розкаітаємо" і тд? Може природа і квітне, а ось ми доходимо до "ручки" 😅. Особливо після цієї зими. З обстрілами, блекаутами по декілька діб і постійними стресами. Тому!!!

Тоеба приховати всі сліди зими і надати своїй зоні під очами свіжого і здорового вигляду. Дуже люблю бюджетні консилери. такі як Maybelline Fit Me, Lamel Smart Skin, MaxFactor Master Touch

Доречі, на фото моя клієнтка. Без граму фотошопу!

ТаКа сама історія. До березня ми доходимо з класичною блідою сірою слав'янською шкірою. І це не якийсь негативний момент. Просто так є. Ми всі більш-менш сірі і кольору у зовнішності дуже мало. Особливо після зими.

Тому завдання повернути здоровий рум'янець і додати свіжості обличчю. Ніякий скульптор або хайлайтер цього не зробить. І туш теж. І стрілка не зробить вас здоровіше візуально.

На це здатні тільки румяна!

Не більтеся їх! Обирайте легкі напівпрозорі текстури з ніжним персиково-рожевим відтінком. Додала у вибране свої фаворити з рум'ян ⤵️

Саме на блиски рекоменду зробити акцент навесні. Вони теж працюють на фрешлук і довершують образ, створюючи правильний здоровий колір і сяійво одночасно.

Саме зараз тренд на блиски-бальзами, доглядові олійки, тінти і тд. Тому треба брати моду у свої руки і придбати саме блиск на весну.

Обирайте більш природні ніжні відтінки. Персик, корал, рожевий, молочно-нюдовий тд.

Додп'ю мої улюблені варіанти блисків цією весни з бюджетного сігменту ❤️

Напишіть, а які продукти є для вас ТОПовими на весну? І чи відрізняється ваш Весінній макіяж від іншої пори року?

Якщо вам цікавий цей пост - ставте ❤️❤️❤️ і підписуйтесь! Кожні понеділок і четвер я буду публікувати цікаві огляди і поради для вас тут 💋