ТОП-3 ПРО ДУКТИ ДЛЯ ВЕСІННЬОГО МАКІЯЖУ 2023
Привіт! З Вами Тетяна Веласкес - ваш персональний б‘юті експерт і сьогодні я поділюсь з вами топовими продуктами, які гарантовано зроблять ваш Весінній макіяж! 👌🌷💖
Яким повинен бути весінній макіяж? Легким, свіжим, створюючим здоровий колір обличчя і настрій! 🌷🌿 Правда?
Тому давайте з'ясуємо які продукти нам для цього знадобляться???
✅ 1. КОНСИЛЕР ПІД ОЧІ!
Прям продукт #1 для весни. Чому? Ми ж гасі "розкаітаємо" і тд? Може природа і квітне, а ось ми доходимо до "ручки" 😅. Особливо після цієї зими. З обстрілами, блекаутами по декілька діб і постійними стресами. Тому!!!
Тоеба приховати всі сліди зими і надати сво їй зоні під очами свіжого і здорового вигляду. Дуже люблю бюджетні консилери. такі як Maybelline Fit Me, Lamel Smart Skin, MaxFactor Master Touch
Доречі, на фото моя клієнтка. Без граму фотошопу!
✅ 2. ІДЕАЛЬНІ РУМ‘ЯНА!
ТаКа сама історія. До березня ми доходимо з класичною блідою сірою слав'янською шкірою. І це не якийсь негативний момент. Просто так є. Ми всі більш-менш сірі і кольору у зовнішності дуже мало. Особливо після зими.
Тому завдання повернути здоровий рум'янець і додати свіжості обличчю. Ніякий скульптор або хайлайтер цього не зробить. І туш теж. І стрілка не зробить вас здоровіше візуально.
На це здатні тільки румяна!
Не більтеся їх! Обирайте легкі напівпрозорі текстури з ніжним персиково-рожевим відтінком. Додала у вибране свої фаворити з рум'ян ⤵️
✅ 3. БЛИСК ДЛЯ ГУБ НІЖНИХ ПЕРСИКОВИХ ВІДТІНКІВ
Саме на блиски рекоменду зробити акцент навесні. Вони теж працюють на фрешлук і довершують образ, створюючи правильний здоровий колір і сяійво одночасно.
Саме зараз тренд на блиски-бальзами, доглядові олійки, тінти і тд. Тому треба брати моду у свої руки і придбати саме блиск на весну.
Обирайте більш природні ніжні відтінки. Персик, корал, рожевий, молочно-нюдовий тд.
Додп'ю мої улюблені варіанти блисків цією весни з бюджетного сігменту ❤️
Ось такий топ у нас з вами вийшов!
Напишіть, а які продукти є для вас ТОПовими на весну? І чи відрізняється ваш Весінній макіяж від іншої пори року?
Якщо вам цікавий цей пост - ставте ❤️❤️❤️ і підписуйтесь! Кожні понеділок і четвер я буду публікувати цікаві огляди і поради для вас тут 💋
Коментарі (0)