Фісташка

Подарунковий набір з доглядом для волосся від Joko Blend

Я завжди перед новорічними святами в пошуках універсальних подарунків які не вдарять сильно по бюджету і які можна взяти як доповнення до основного або ж подарувати колезі на роботі чи коли треба вкластися невеликий бюджет як наприклад таємний Санта в офісі. Цей набір по догляду за волоссям як на мене є досить універсальним. Термозахист використовує кожна дівчина незалежно від типу волосся довжини та інших параметрів. Флюїд підійде як кучеряшкам так і прямоволосим. Саме тому був обраний саме цей набір. Зараз подивимось детальніше на кожен з продуктів.

Оформлення у подарункового набору дуже естетичне. Красива ніжно-рожева упаковка на якій одразу видно що ти отримуєш всередині. Окрім коробочки засоби запаковані в бавовняний мішечок. Це не перший набір від Joko Blend який в мене є і я вже маю кілька таких мішечків. Їх дуже зручно використовувати замість косметички або пакувати туди щось в подорож.

Якщо ви сушите волосся феном або ж використовуєте якісь гарячі девайси для стайлінгу до термозахис це одне з основних що треба мати в своїй косметичці. Він зменшить вплив високих температур на волосся і не дасть йому потьмяніти або пересушитись. У цього продукту дуже зручний розпилювач та кришечка.

Дуже дрібні крапельки гарно покривають все волосся і достатньо декількох пшикків для того щоб нанести засіб на всю довжину. Він досить економний за рахунок гарного розпилювача. Після використання волосся блискуче гладеньке і навіть гарячий утюжок нічого йому не зробив.

Цей вид продукту для мене щось новеньке і раніше я ними не користувалась. І можу сказати що дарма. В мене Кучеряве волосся і пухнастість це основна проблема з якою я борюсь. Для цього я зазвичай використовую якісь олійки або згладжуючі гелі для стайлінгу. Тепер в моєму постійному догляді є цей флюїд. Він допомагає згладити чишуйки прибрати пухнастість та надати волоссю здорового блиску. При цьому використовую я його як на кучеряву укладку так і коли ви рівню волосся утюжком.

На фото на волоссі нанесено тільки термозахист та флюїд. Термозахист я наносила на вологе волосся, далі сушка феном з насадкою для вирівнювання. На сухе волосся нанесла флюїд. Не використовувала утюжок чи браш. Ви бачите, що волосся пригладжене, без пуху. Враховуючи, що у мене натуральне кучеряве волосся, відсутність пуху — це топ-результат.

Як висновок набір універсальний має гарні якісні засоби які допоможуть тримати волосся красивим живим та здоровим.

10 грудня, 2024
Фісташка
10 грудня, 2024