Alyona Fedyk

Догляд за губами: дві новинки в моїй косметичці

Догляд за губами: дві новинки в моїй косметичці
Догляд за губами: дві новинки в моїй косметичці

Я не розділяю для себе нічні та денні засоби для догляду за губами, просто користуюсь тим, що мені подобається, незалежно від пори доби. Мою любов до Carmex не відняти, але завдяки подрузі, яка потішила мене маленьким подарунком просто так, я дізналась про маску Laneige. Розкажу про неї та додам у кінці допису інфу про ще одну новинку на makeup.ua. Інтрига – це не моя фішка:)

Догляд за губами: дві новинки в моїй косметичці

Маленька рожева крихітка (є більший формат), в якій неймовірно ніжна текстура рожево-персикового кольору. Ну як її можна використовувати вночі, якщо на губах засіб лишає красивий відтінок, згладжує текстуру губ, наче лак, а ще дарує казковий глянцевий блиск? Кажіть що хочете, але цю нічну маску я використовую і вдень, замість бальзаму чи блику.

  • Приємний ягідний аромат.
  • Формула з екстрактами журавлини, полуниці, суниці, лохини, малини, а на додачу ще й олія каріте і гіалуронова кислота. Оце так коктейль!
  • Дуже круто зволожує губки.
  • Залишає гарний фініш.
  • Дійсно за ніч може відновити пошкоджену шкіру губ, загоїти невеликі ранки та тріщинки. А може і за день, просто в цьому разі доведеться поновлювати засіб, бо ми п’ємо, їмо і розмовляємо:)

Я дуже задоволена, що класичну “баночну” формулу розбавляють яскравими смаками, бо іноді хочеться відпочити від запаху акварелі на губах (так мені пахне класичний Carmex у баночці). Кавун, слива, а тепер ще й вишня… Ммм, мої губи щасливі:) До речі, остання баночка з кавуновим Carmex була невдалою: я відчувала дуже хімозний запах, хоча раніше такого не було. Вишневий Carmex у баночці – це дуже приємний цукерковий аромат. Про властивості Carmex говорити не буду, бо вже й так все сказано. Скажу лише, що вишневий і класичний мають однакову дію на губи – загоюють, відновлюють і живлять. Ну і ефект поколювання… Тут він теж присутній.