Ефективна сироватка для проблемної,чутливої шкіри
Piel Cosmetics ||Pure Salvation Serum
На моєму обличчі завжди видніються або сліди від висипів,або самі висипи. Сидіти і чекати поки вони пройдуть самостійно - немає сенсу, тому я постійно у пошуку дієвих засобів проти почервонінь. На еліксир Piel впала велика відповідальність - моя чутлива,комбінована шкіра з порушеною роботою сальних залоз і господарка,яка не відмовляє собі у шкідливих смаколиках і п'є мало води.
І якщо воду я знову почала пити,то усі останній пункти незмінні.
Прочитавши опис,я була у передчутті результату. Так як гель для вмивання https://club.makeup.com.ua/post/55142/ мені підійшов
Загальні характеристики
Дуже зручний і гарний флакон - перше,що хочу відмітити. Вакуумна система дозволяє використати засіб до кінця.
Дозатор зручний, видає сироватку дозовано і не плюється. Якщо потрібно небагато - можна зробити пів натиска.
Пластик якісний. Циліндрична кришка за час використання не пошкодилась.
Об'єм - аж 50 мл. Дуже економний у використанні.
Сам засіб знаходиться у картонній коробці з наліпками,які гарантують недоторканність.
Надзвичайно мила деталь - міні-тара, шайбочка у яку Ви зможете перелити засіб і взяти з собою.
Аромат - специфічний. Він достатньо різкий,трав'яний, нагадує сироп від застуди. З часом я звикла.
Консистенція рідка,темного кольору з коричневим відтінком.
Активні компоненти
Склад сироватки містить широкий спектр активних компонентів, що працюють у різних напрямках: зволоження, заспокоєння, антисептика та антиоксидантний захист.
HYDROLYZED COLLAGEN, HYALURONIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ALOE VERA LEAF JUICE, PANTHENOL, ALLANTOIN - забезпечують глибоке зволоження та відновлення.
MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, ARGENTUM COLLOIDALE, ZINC SULFATE - чинять потужну антисептичну дію та надають заспокоєння.
ROSE FLOWER EXTRACT – екстракт троянди, багатий на антиоксиданти, які захищають шкіру від вільних радикалів.
10-HYDROXYDECANOIC ACID, SEBACIC ACID, 1,10-DECANEDIOL – активні компоненти, які підтримують баланс мікрофлори шкіри.
LACTIC ACID – молочна кислота, AHA-кислота для м’якого відлущування та зволоження.
SODIUM SALICYLATE – похідна саліцилової кислоти, сприяє очищенню пор.
Склад насичений і тому перед використанням на чутливій шкірі рекомендовано зробити тест.
Починаючи використовувати сироватку перший раз я не встигла оцінити результат, бо порушила захисний бар'єр шкіри іншими агресивними засобами. Довелося відкласти на деякий час її.
Те,що вразило мене після наступної спроби - відсутність неприємних відчуттів. Навіть якщо після вмивання я відчуваю стягнутість у деяких ділянках і якщо є шелушіння - немає печіння у цих місцях і дискомфорту після нанесення сироватки.
Особливу увагу приділяю Т зоні і розширеним порам. Еліксир, як водичка розподіляється по шкірі тонким шаром. Якщо наношу забагато - є липкість.
Шкіра стає матовою,але я одразу наношу зволожуючий крем.
Після регулярного використання я помітила зменшення кількості вироблення шкірного сала в області носу. У цій зоні у мене найбільш помітні пори і блиск. Шкіра стає наповненою.
Після декількох використань - зникають мілкі висипи.
Резюме
- 💫Підходить чутливій шкірі
- ⛑️Зменшує почервоніння, сприяє загоєнню висипів
- 💦Чинить потужне зволоження та антисептичний ефект
- 🧼Регулює роботу сальних залоз
- 🧴Зручний дозатор
- 🛍Великий об'єм, наявність пробників
- 🇺🇦Український виробник
Сироватка має збалансований склад для зволоження, відновлення шкіри, боротьби з запаленнями та антиоксидантного захисту. Спочатку я піддавала сумніву такий одночасний ефект на своїй шкірі і боялася неприємних відчуттів.
При регулярному використанні засіб попереджає появу нових висипів. Навіть після декількох застосувань,один раз у день - можна помітити результат.
Рекомендую спробувати дівчатам зі схожими проблемами як у мене 💫
Коментарі (0)