Piel Cosmetics Anti-Wrinkle Cream
Крем з абсолютно нульовим ефектом ❌
На сайті бренду вказано ,що крем призначений для молодої шкіри, щоб запобігти появі перших ознак старіння , усунути заломи та зволожити шкіру.
Але і заявляють,що крем підходить для будь якого віку і всіх типів шкіри.
Упаковка цікава, відкривається збоку ,в середині є невеличка ємкість ,щоб перелити туди крем і брати з собою в подорож, що дуже зручно,бо не займає багато місця.
Хочеться відмітити зручний формат флакона та дозатор.
У мене були різні креми, і такий формат найзручніший.
З таким дозатором крем видавлюється у потрібній кількості і неможливо переборщити, що робить його дуже економним у використанні
Крем білого кольору ,консистенція щільна але не сильно густа,схожий на крем з спф
Аромат трохи специфічний,мені схожий на канцелярський клей в стіку.
Але добре що відчувається тільки при нанесенні на шкіру.
Враження від використання
Крем розподіляється по шкірі дуже легко, лягає тоненьким слоєм, вбирається за лічені секунди, липкості та жирності після себе не залишає.
Я спробувала наносити крем вдень у якості бази під макіяж.
І наносила його вечорами,щодня,після очищення та тонізування шкіри, нічим зверху додатково не закриваючи.
Використовувати цей крем вдень,була дуже погана ідея , він дає відчуття зволоження на пару хвилин ,а потім шкіра стає сухою і разом з тональним підкреслює всі зморшки.
Єдиний з яким крем нормально зволожує ,це з Erborian BB Cream ,але хто ним користувався знають ,що цей ВВ сам добре зволожує і має вологий фініш,який може триматися пів дня ,тож тут це явно не заслуга крему Piel.
У вечірньому догляді ,якщо наносити крем після очищення,то відчуття стянутості шкіри він не прибирає,хочеться нанести ще якийсь більш поживний крем,щоб прибрати це відчуття.
Зволоження дуже мінімальне і не довготривале ,і це ще при тому ,що я не використовую зараз сильні активні сироватки.
Буквально через тиждень користування відчувається,що шкіра стала набагато сухішою, тьмяною,немає сяйва здорової шкіри ,вона стала пересушеною ,зморшки навпаки стали більш помітними і почала лущитися шкіра на чолі.
Для моєї комбінованої шкіри крем виявився абсолютно ніяким. Дуже не вистачає від нього зволоження та живлення.
Тому дуже раджу, перед тим як купляти ,знайти пробник данного крему і попередньо його затестити на своїй шкірі.
Коментарі (0)