Kristina S

Перше знайомство з Matrix

Засоби для делікатного очищення та відновлення волосся - те,що мені зараз необхідно було. Попередній шампунь пересушив мою жирну шкіру голови (я це зрозуміла не одразу),проте на щастя зараз перейшла на м'якше очищення і ситуація покращується. Також покажу і розкажу ефект від кондиціонеру на своєму кучерявому волоссі 👇

Я вперше спробувала догляд від Matrix. Багато дівчат у клубі вже були знайомі. Було декілька хвиль тестувань зеленої серії,але вони пройшли повз моє везіння)У мене на той час назбиралося чимало засобів для догляду за волоссям і я вирішила спочатку використати що маю, а потім купувати нове. І ось мені випала нагода спробувати новинки. Розповідаю.

Шампунь у мене у тревел-форматі. Дуже зручно для знайомства і для подорожі.
Засіб дуже концентрований і я не про аромат,а очисні властивості. Густа консистенція рожевого кольору, по-перше, виглядає гарно) По-друге, достатньо невеликої кількості шампуню і Ви отримуєте пишну піну.

Він приємно пахне цукерками з дитинства(льодяники з кисленькою начинкою всередині).Цитрусові,солодкі ноти огортають усю ванну кімнату.
Після змивання піни, волосся м'яке на дотик. Немає екстра очищення до скрипу(яке може паресушити шкіру), проте волосся чисте.
Щодо довготривалості ефекту - шкіра голови брудниться у своєму темпі.

У мене був один пробник в об'ємі 10 мл. якого вистачило на два застосування на волосся середньої довжини і густини.
Аромат ідентичний шампуню. Консистенція густа, також рожева з перламутровим відливом.
Кондиціонер добре справлявся з розплутуванням мого кучерявого волосся. Я протримала його максимум 5 хвилин і отримала шовковисте на дотик волосся.
Змивається легко, не залишає масної плівки.

В результаті я отримала блискуче і гарне на вигляд волосся. Пасма виглядають доглянутими і це можна побачити на фото.
Тепер задумалась про повнорозмірний формат засобів.

16 грудня, 2024
Kristina S
16 грудня, 2024