Чистикова Дар'я

Новорічний набір для догляду за обличчям | Love Routine

Набір для догляду за обличчям від Joko Blend — це подаруночок з категорії "як для себе", який ідеально підійде близькій подрузі або для того, щоб потішити себе.

Він містить пінку, тонік та гідрогелеву масочку. Все це у гарному святковому, я б сказала, дівочому пакуванні в рожевих тонах. Всередині коробочки — брендований мішечок, в якому, власне, знаходяться засоби.

І сьогодні хочу розповісти про свої враження від використання кожного з них ⬇️

Флакончик з міцного пластику, присутня спеціальна силіконова щіточка та дозатор-піноутворювач. Об'єм складає 150 мл.

Піна на вигляд пухка та приємна у використанні, має легкий квітковий аромат.

У складі пінки присутній фільтрат слизу равлика, який сприяє регенерації шкіри та її зволоженню. А також пантенол, що заспокоює та відновлює шкіру, натрію олівової та лауроїл глутамінові кислоти — допомагають підтримувати баланс та зберігати ніжність шкіри.

У мене комбінована шкіра і мені пінка підійшла чудово. Вона добре очищує і змиває залишки макіяжу, що залишилися після вмивання гідрофілкою.

Шкіра очищена, відчувається свіжість, але не до скрипу. На дотик вона приємна та зволожена, справді немає сухості та стягнутості. Пори не забилися, запалення не з'явилися.

Окремо мені сподобалась щітка — вона ніжна та м'яка, як бонус дарує легкий та делікатний масаж.

Пінка комфортна для щоденного використання, буду повторювати 👌

Флакончик у тоніка теж пластиковий, прозорий, дозатор диск топ. Об’єм складає 150 мл.

Рідина має рожевий відтінок (на спонжі виглядає прозорою) та теж легкий квітковий аромат.

Серед складників цього тоніка можна виділити: гліцерин (зволожує шкіру), натрієвий гіалуронат (допомагає зберігати вологу), аллантоїн (має заспокійливу дію) та екстракт троянди дамаської (надає шкірі тонус і має антиоксидантні властивості).

Тонік чудово працює на моїй шкіри: зволожує, освіжає, тонізує і при цьому не створює ефекту жирності/пипкості/плівки. Шкіра після нього приємно м'яка і не потребує миттєвого зволоження.

Мій найулюбленіший тип масочок, вони комфортніші у процесі підготовки та нанесення.

Активними і корисними компонентами цієї гідрогелевої маски є глюкоза, гідролізований колаген, екстракт троянди дамаської та алгінат.

Глюкоза зволожує і робить шкіру більш еластичною, гідролізований колаген сприяє її відновленню та підвищує пружність, екстракт троянди дамаської має заспокійливу і антивікову дію, а алгінат, отриманий з водоростей, допомагає утримувати вологу, забезпечуючи зволоження.

Замішується масочка просто та легко, якщо дотримуватися інструкції (на саше) та правильно виміряти кількість води — тоді нічого не ляпає при нанесенні.

Весь час витримки вона приємно холодить, відчувається легкий трояндовий аромат. Як результат, масочка чудово освіжає, тонізує, бадьорить та помітно вирівнює тон.

Гідрогелеві масочки від Joko — мої улюблені, дія цієї мене теж порадувала. Раджу робити їх курсами, так ефект буде набагато кращим.

Підсумовуючи, можу сказати, що це класний базовий набір, який підходить для щоденного догляду. Повірте, він точно порадує свою власницю!

Дякую за увагу ❤️

17 грудня, 2024
17 грудня, 2024