Vikulyk

Поринаю в тепле літо з ароматом Hamptons Summer

Цей аромат про літо... Він квітучий, легкий, іскристий, такий жіночний і окрилюючий. Впринципі літні аромати підходять на будь-яку пору року і навіть зараз я користуюсь ним з жадністю.

Спочатку я відчуваю деревинно-цитрусові нотки бергамоту з легкою бальзамічною підложкою..

Квіти присутні зразу, вони гарно і поступово розкриваються . Пишний, красивий букет з бузку, явно тут знаходиться на п'ядесталі, і яскраво відчутний впродовж всього носіння парфуму. Аромат цих квітів-спогади з дитинства, ним я насолоджувалась в себе в селі біля бабусиної хатини. Тож в мене асоції такі приємні і щирі.

Аромат ірису тут земленичний, він надає аромакомпозиції якоїсь магнетичності, елегантності, і холодної чистоти.

Цей аромат про єднання з природою, відродження, про кайф від дотику до кожної дрібненької квіточки кущових квітів.

Мускус тут дуже делікатний, він не привертає до себе уваги, а скоріш робить аромат злегка м'яким і звабливим.

Піраміда:

Верхні ноти: квітка танжерина, бергамот.

Середні ноти: флердоранж, бузок, водяна лілія.

Базові ноти: ірис, ветивер, мускус.

Стійкість тут класна, як і у всіх парфумів 13Perfumes. 4-5 годин на тілі і 2 дні на одязі.

Аромат шлейфить дуже гарно, такою квітковою колючою феєричністю, приправленою зовсім легкою пудрою, створюючи такі легкі, проте дещо контрастні переливи у звучанні.

Висновок. Дуже гарний універсальний аромат, який підійде під будь-який привід, та подарує яскраві та чуттєві емоції.

Оточуючі також будуть в захваті, адже з таким приємним шлейфом ви точно отримаєте багато компліментів.

18 грудня, 2024
Vikulyk
18 грудня, 2024