Strange Love

Анатомічна менструальна чаша: Девайс для полегшення життя жінки

Ця манюня відрізняється від інших тим, що має видовжений і нахилений корпус, що дозволяє їй максимально повторювати анатомію жіночого тіла. З неї я і почала своє знайомство з чашами в принципі. Скажу чесно, спочатку не зрозуміла хайпу і була дуже розчарована, проте згодом до мене дійшло, що я просто неправильно її "встановлюю".

Це був жах. "Навчання" супроводжувалось дискомфортом та нервами. І коли мені здавалося, що чаша вже на місці і розкрилася, через кілька хвилин мене чекали протікання. Або ж відсутність протікань, зате постійний дискомфорт. Я буквально ВІДЧУВАЛА її у собі. Тому на деякий час закинула і повернулася до класичних засобів гігієни.

Згодом я спробувала змінити методи введення чаші. Достатньо стоячи нахилити корпус та ввести правильно складену чашу. Усе. Це займає кілька секунд та навіть не потребує інвазивного втручання пальцями.

Як скласти чашу перед введенням? Існують дві найкращі схеми: у формі сердечка та буквою "Є". Під час перших невдалих спроб я складала чашу в довільному порядку, саме тому вона не розкривалася.

Після розкриття, чаша автоматично стає правильно - хвостиком прямо, тобто спрямована туди, куди і ваше обличчя. Проте ви можете її трішки поправити та допомогти "дивитися" у правильну сторону. Якщо хвостик сильно виступає та заважає, значить ви погано ввели чашу або ж не вгадали з розміром.

Нічого. Абсолютно. Це і буде сигнал про те, що встановлення пройшло успішно. Ходьба,плавання, біг, активні рухи - все це ніяк не вплине на комфорт та впевненість при грамотному використанні. А ця анатомічна манюня взагалі наче зливається з тілом.

Достатньо чистими руками порушити вакуум чаші і вона легко за секунду дістається. Промиваємо її антибактеріальним милом і можемо використовувати знову. Між циклами її можна кип'ятити.

Не уступає потужним тампонам. Навіть краще них. Плюс в тому, що ще жодного разу не було зафіксовано синдрому токсичного шоку від чаш, на відміну від тампонів, які регулярно вбивають жінок по всьому світу. Проте гінекологи все одно не радять використовувати чаші довше 4 годин. Я гріху і ношу до 8, все ідеально. При тому, що виділення у мене рясні.