Три (доглядові) новинки | Частина 2
Про аромати з боксу розповіла у попередньому дописі. Тепер розглянемо засоби для обличчя та волосся.
1. Шампунь для волосся з аргановою олією Dikson Super Argan Shampoo
Наповнення цієї яскравої баночки мене приємно вразило. Це італійський шампунь, який згладжує волосся, пом’якшує його та захищає від негативних.
Тревл-сайз: 100 мл.
Хоч баночка була надійно запакована, вміст все одно трохи просочився. Кришка не щільно закривається (скоріше за все, це просто така попалася).
Коротко про корисні компоненти для волосся:
- Гідролізований рисовий білок – зміцнює волосся, додає об’єму та захищає від пошкоджень.
- Арганова олія – живить, відновлює та надає блиску.
- Олія макадамії – зволожує та відновлює структуру волосся.
- Солі натрію (ПЦА, лактат) – природні зволожувачі, утримують вологу у волоссі.
- Амінокислоти (аргінін, гліцин, аланін тощо) – відновлюють структуру, роблять волосся еластичним і міцним.
- Полімери для догляду – розгладжують волосся, полегшують розчісування.
- Лимонна кислота – регулює рівень pH, додає блиску.
У складі є й потенційні алергени, а також ароматизатор та сульфати.
Аромат приємний, нагадує квіти з травами. Мені сподобався. Текстура легка, мутного кольору. Витрата невелика.
Враження:
Утворює густу піну та добре промиває волосся, не залишаючи сухості. Хоч я не дуже люблю сульфатні шампуні, цей мені сподобався. Відчувається не тільки очищення шкіри голови, а й кондиціонуюча дія для волосся. Волосинки майже не стирчать у різні сторони та не втрачають об'єму. Волосся ніжне, приємне на дотик.
2. Тканинна маска з комплексом вітамінів Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Mask
Корейстка маска знаходиться в універсальному пакуванні, що робить її гарним доповненням для б'юті боксів. Інформація на упаковці представлена корейською мовою, а склад - англійською. Спосіб використання очевидний завдяки зображенням.
Маска обіцяє покращити тон шкіри, збагатити її корисними компонентами та надати еластичність.
Склад досить цікавий. Корисні природні компоненти:
- Екстракт обліпихи - Багатий антиоксидантами та вітамінами C і E. Сприяє регенерації шкіри, покращує її тон.
- Пантенол- Провітамін B5, який заспокоює, зволожує та сприяє загоєнню шкіри.
- Ніацинамід-Вітамін B3, зменшує запалення, вирівнює тон шкіри та зміцнює її бар'єр.
- Аскорбінова кислота- Вітамін C, сильний антиоксидант, освітлює шкіру та покращує її текстуру.
- Вітамін Е- Захищає шкіру від дії вільних радикалів, зволожує та підвищує її пружність.
- Коензим Q10-Антиоксидант, що запобігає старінню шкіри та покращує її еластичність.
- Екстракт каму-каму - Природне джерело вітаміну C, зміцнює шкіру та бореться з пігментацією.
- Екстракт інжиру- Зволожує, пом’якшує шкіру, має антиоксидантні властивості.
- Оливкова олія -Живить і зволожує шкіру, покращує її бар’єрні функції.
- Алантоїн- Заспокоює шкіру, сприяє загоєнню дрібних ушкоджень та зменшує подразнення.
Проте, склад не без шкідливих речовин:
- Ароматизатор - Може провокувати алергічні реакції та подразнення.
- Тріетаноламін - Може подразнювати шкіру та слизові оболонки при тривалому використанні.
- Феноксиетанол- Консервант, що може викликати алергічні реакції, особливо у чутливої шкіри.
- Полісорбат 80- Може забивати пори та сприяти появі акне.
Аромат ніжний, кремовий, не надто виражений. Тканина маска ретельно просочена рідиною.
Маска підійшла рівно по розміру, більше розрахована на невеликі обличчя.
Враження:
Тримала 20 хвилин. Масочка комфортно поводитися на шкірі. Краще у цей час зафіксувати голову у сталому положенні, щоб маска не відходила по контуру.
Після використання додатково зробила масаж обличчя. Помітних змін не побачила. Зволоження отримала на межі. Так і хочеться закрити її додатково кремом, як сироватку. Не можу назвати цю маску "експрес доглядом".
Можливо, при постійному використанні з'являться позитивні зміни. На мій погляд, маска має бути як доповнення до спа-процедур та релаксу. Для себе ж скоріш оберу сироватки для щоденної рутини.
3. Зволожувальна есенція для обличчя SVR [B3] Essence Hydra
Люблю засоби SVR, бо цей бренд гарно показує себе на чутливій шкірі. З ними я познайомилася завдяки косметологу й тоді засоби SVR довго домінували у моєму догляді. Але це не бюджетний догляд, як і саме есенція [B3] Essence Hydra.
Мініатюра має 30 мл.
Зволожуюча есенція призначена для сухої, чутливої та зневодненої шкіри. Вона зберігає зволоження шкіри та покращує її захисні функції, пружність та еластичність.
*Містить 83% компонентів натурального походження.
У складі є вітамін В3 (антиоксидант), регулятори pH (допомагають підтримувати кислотно-лужний баланс) та інтенсивні зволожувачі. Не містить ароматизатори.
Склад гарний, чудовий варіант для чутливої та проблемної шкіри.
Враження:
Використовую двічі на день після очищення шкіри. Есенція швидко поглинається. Закриваю її кремом. Витрата невелика. Можна наносити на ватний диск або безпосередньо на шкіру. Є несуттєва липкість.
Мені сподобалося, що есенція відразу прибирає сухість після вмивання. Відчувається комфортно. Позитивно впливає на рельєф шкіри. Виконує свою функцію на 100%.
Коментарі (0)