Хаiт Маргарита

«Нависаюча проблема» макіяжу👁️

«Нависаюча проблема» макіяжу👁️

Нависаюча повіка - це досить розповсюджена форма очей. Проте більшість власниць губиться в макіяжі, не знаючи як працювати з нею😰

Сьогодні я надам повну інструкцію денного, простого макіяжу. Зрозуміло. Просто. Вам залишається - тільки обрати інтенсивність👌

📌Добре пропрацюйте брови

Для тих, хто має нависаюче повіко, правильні брови – один із головних етапів.

Тут є кілька правил:

👁️ Не малюйте брови занадто високо, задираючи хвостик до скроні.

Є такий міф, що високо намальовані брови «відкривають погляд», але це зоооовсім 🙅🏽‍♀️ не так!

Нависаюче повіко - це площина, на якій багато світла, бо вона випирає вперед. Малюючи брову високо, ви збільшуєте кількість «світла» над оком і ваше нависання фактично стає ще більшим😬

👁️ Якщо у вас від природи тонкі брови - домальовуйте та робіть ширшими. Тонкі брови + нависаюча повіка = провал! ❌ Чому? По тій же причині, яку я написала вище - ту мач світла.

👁️ Не опускайте кінчик брови надто низько. Якщо ваша лінія брів така від природи, варто трохи скоригувати кінчик, інакше він буде створювати ефект сумного погляду.

Кінчик брови повинен бути на одній паралелі з її початком.

📌Використовуємо праймер

Для макіяжу з нависаючою повікою використання праймера, або бази під тіні - є обов'язковим. Інакше триматися нічого не буде і, навіть найякісніші та старанно нанесені тіні, збиратимуться у складку.

📌 Нанесіть світлі, або сяючі тіні на рухому повіку.

☝️ На всю рухому повіку, а не тільки на її опуклу частину. Це важливо ☝

📌 Промальовуємо нерухоме повіко.

Я вже писала про те, що нерухоме повіко - це велика світла ділянка, тому її треба трошки приховати та візуально посадити глибше.

Робіть це з відкритими очима, дивлячись на себе прямо в дзеркало, щоб ви змогли контролювати форму та рівень розтушовки.

Дивимось перед собою і на верхній повіці імітуємо складку тінями або відтінку taupe, або трохи темнішими – саме у тому місці, де у нас кінчики вій. Вона виходить трохи вище за те місце, де проходить природна складка. Працюємо пухнастим пензликом накшталт автомобільних «двірників»😂: туди-сюди.

Якщо ви будете робити це на заплющених очах, ви виявите, що тіні вийшли далеко за межі і втекли до брів. Особливо якщо у вас маленький простір під бровою.

📌 Пропрацюйте міжвійову стрілку олівцем.

Око відразу стає виразним та чітко окресленим.

📌 Наносимо туш

Пофарбуйте вії так, щоб максимально підняти їх вгору. Тут все просто: притисніть щіточку щільніше до коренів вій і тягніть їх вгору. Потім, тримаючи туш вертикально, профарбуйте кожну вію.

Також, можна використовувати кьорлер, щоб додатково підняти вії.

Якщо гарно пропрацювати війки - вони перекриють собою, природну нависаючу складку повіки👌

От і все🥰

Але варіантів макіяжу, для нависаючого повіка, значно більше, ніж один!

Тут і стрілка, і смокі, і вечірній мейк.

Головне - знати секретики.

Поділитися з вами?😉

Який мейк розбираємо далі?👇🏻