Тестую крем з детокс-ефектом
Крем-гель Rexaline Hydra DepolluSkin — це багатофункціональний засіб, орієнтований на зволоження, захист від забруднень і антиоксидантну дію.
Rexaline – це французька косметична марка, що була заснована у 2008 році. Засоби бренду відомі за своє ефективне зволоження й омолодження шкіри.
Пробник Rexaline я отримала у подарунок. Особливих надій на нього не покладала, але моїй чутливій шкірі крем сподобався.
Що особливого?
- Подвійна детокс дія: створює бар'єр проти забруднень та допомагає виводити вже наявні токсини.
- Інтенсивне зволоження: завдяки комплексу гіалуронової кислоти та рослинних екстрактів, забезпечує глибоке та тривале зволоження шкіри.
- Антивіковий ефект: протидіє передчасному старінню шкіри, запобігає появі зморшок та надає шкірі гладкість і пружність.
Склад засобу включає широкий спектр компонентів, які мають зволожувальні, захисні, заспокійливі та антиоксидантні властивості.
✅️Найцікавіше у складі:
• Гіалуронова кислота – забезпечує глибоке та тривале зволоження, підтримує водний баланс шкіри.
• Вітамін Е – потужний антиоксидант, захищає шкіру від оксидативного стресу.
• Вітамін А– стимулює оновлення клітин, зменшує зморшки.
• Екстракт стовбурових клітин яблука – сприяє омолодженню та відновленню шкіри.
• Екстракт насіння моринги – виводить токсини, захищає шкіру від шкідливих впливів довкілля.
• Екстракт білого деревію – має протизапальні властивості, захищає шкіру від забруднень.
• Екстракт шавлії мускатної – забезпечує антисептичну та заспокійливу дію.
• Екстракт кореня в'язу Давидового– знімає подразнення та заспокоює шкіру.
• Морська сіль – містить мінерали, які сприяють відновленню шкіри.
• Аденозин – зменшує зморшки, стимулює вироблення колагену.
• Екстракт кореня ірису – сприяє регенерації клітин.
• Екстракт листя Аденіума – активує клітинне оновлення.
❗️Застереження щодо:
• Денатурований спирт, Спирт – можуть спричиняти сухість шкіри, особливо у чутливих людей. Водночас компенсуються зволожувальними компонентами.
• Феноксіетанол, Сорбат калію, Бензоат натрію – консерванти, які можуть викликати подразнення у чутливих людей.
• Ароматизатори – потенційний алерген для людей із чутливою шкірою.
Крем має легку текстуру зеленого відтінку. Аромат приємний, трав'яний. При нанесенні відчувається охолодуюча дія.
Спосіб застосування: нанести тонким шаром на обличчя і шию. Використовувати щодня вранці та/або ввечері.
У пробнику 2мл, що вистачає на кілька використань. Витрата невелика.
Дуже сухій може не підійти. Та на мій погляд, взимку (особливо на ніч) необхідні більш поживні текстури.
Не забиває пори та не розширює їх. Не скочується під макіяжем.
У мене чутлива шкіра комбі типу з розацеа. Крем добре показав себе: зволожує, заспокіює шкіру. І найголовніше для мене: він підходить для догляду за куперозною шкірою. Навіть в умовах частих перепадів температур, я забула про почервоніння щічок. Тон шкіри виглядає більш рівним, купероз менш помітний. Якщо 2 мл здатні так швидко проявити себе, можна уявити дію при тривалому використанні.
Це той випадок, коли вартість виправдовує склад, технологія та дія.