Мій відгук про баль зами для губ
Я дуже люблю бальзами, завжди в пошуках цікавих продуктів. В мене дуже сухі губи, особливо в зимній період, бувало раніше таке, що шкіра на губах тріскалась до крові. Тому захист та зволоження губ для мене необхідність.
Хочу поділитись своїми враженнями про бальзами, які я спробувала. Всього я спробувала 11 бальзамів і за рейтингом від 1 до 11 розкажу про найкращі та найгірші продукти.
1. Manyo Factory Treatment Lip Serum
Чудовий продукт, гарно зволожує. Густий, без кольору, на губах виглядає наче прозорий блиск. Зволоження відчувається довго, навість після того, як продукт зійшов. У складі є пантенол та кераміди, які чудово відновлюють шкіру. Та багато олій, які затримують вологу і не дають губам висихати та обвітрюватись. Дуже рекомендую!
2. Manyo Factory What A Melon Moisture Lip Serum
Це такий самий продукт, як і попередній, але з кольором. На губах колір виглядає не таким насиченим, як у тубі. Злегка рожевий відтінок. Класно наносити його після матової помади, або тінту. Відчувається зволоження одразу після нанесення, ще і трішки додає кольору губам. Цей бальзам завжди зі мною на роботі. Також має приємний аромат кавуна, досить насичений, але не дратує, та доволі швидко зникає.
3. Torriden Solid-In Ceramide Lip Essence
Даний продукт вже не такий щільний, як попередні від Manyo. Це дійсно есенція, більш рідка текстура, невагома, не відчувається на губах. Але гарно зволожує одразу після нанесення. Додає трішки блиску. Я люблю наносити її вранці як підготовку губ для нанесення помади.
Має в складі кераміди та олії, але в складі є нафтовий вазелін, тому я ставлю у рейтингу нижче, ніж Manyo, бо я не дуже люблю вазелін.
4. Laneige Lip Sleeping Mask Berry
Дану масочку я спочатку спробувала у мініатюрі, і після купила повний розмір. Вистачає на дуууже довго. я майже її закінчила, але вже навіть не пам’ятаю коли її придбала. Вона стала моїм рятівником від болючих тріщін. Наношу на ніч, досить густим шаром. Зволоження відчуваю навіть вранці. Шикарний продукт, але в мене лише одна претензія до складу, а саме до компоненту BHT. BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстремальних дозах через ковтання. Також підозрюють, що BHT має потенціал для біоакумуляції у водних видах.
Так, я розумію, що цього компоненту у складі доволі мало, бо він знаходиться в кінці складу. Але все одно я намагаюсь уникати цей компонент. Масочку планую використати до кінця і на заміну їй вже придбала Tocobo Vita Glazed Lip Mask. Ще не пробувала, але сподіваюсь, що вона стане гарною заміною маски від Laneige.
5. The Ordinary Squalane + Amino Acids Lip Balm
Люблю бренд The Ordinary, і як тільки вони випустили новинку - бальзам для губ, я вирішила його спробувати.
Досить цікавий формат бальзаму. Прикольне пакування, і сам продукт незвичної текстури. Він як крем. Відчуття після нанесення, наче на губи нанесла зволожуючий крем для обличчя. Він гарно зволожує, не надає блиску, але зволоження зникає тоді ж, коли і продукт сходить. Без кольору, спочатку наче білий крем, але на губах прозорий. Цікавий склад, на початку скваланова олія та містить відновлюючи компоненти. Цей бальзам скоріше як рятівник від сухих корочок, або як нічний догляд.
6. Burt's Bees Beeswax Lip Balm Tin
Це також цікавий продукт. Має тверду форму, необхідно набрати шпателем, або нігтем, і він тане під час нанесення на губи. Створює захисний шар, зволожує, одразу відчувається пом’якшення. Відчувається холодок після нанесення та аромат м’яти. У складі віск, олії та пом’якшуючи компоненти. Але він працює поки є на губах. Як тільки сходить, то відчуття зволоження зникає. Його необхідно наносити постійно, але формат самого продукту не дуже для цього підходить, бо таку шайбу з собою не взяти. Використовую тільки вдома і під настрій.
7. SheaMoisture, Shea Butter Vegan Lip Balm with Coconut Milk & Acacia Senegal, 100% Virgin Coconut Oil
Давно хотіла спробувати цей бальзам, бо він має гарний склад і я люблю бренд SheaMoisture. У складі віск та багато олій, має прозору текстуру, наче олійка для губ у тубі. Надає трішки блиску. Аромат трішки дивний, кокос з ріциновою (касторовою) олією. Я трішки розчарована даним продуктом, бо він не зволожує. Якщо нанести на сухі губі, то це будуть сухі губі під олією. Коли продукт сходить, я все ще відчуваю сухість. Тому він підходить тільки якщо нанести на зволожені губи зверху для захисту від вітру або холоду.
8. Sierra Bees Organic Cocoa Butter Lip Balm
Придбала набір таких бальзамів з різними ароматами. деякі подарувала, а деякі залишила собі і вони лежать всюди: на роботі, в сумочці, в тумбочці біля ліжка. Бальзам має тверду текстуру. Тане піч час нанесення на губи. Мої враження від нього такі ж, як і від попереднього бальзаму від SheaMoisture. На жаль я не відчуваю зволоження, використовую тільки як захист від вітру.
9. Carmex Lip Balm
Класичний бальзам, з ароматом м’яти, також відчувається легкий холодок після нанесення.
Прозорий, досить щільна текстура, непогано зволожує. Це вже мій другий тюбик, і для мене він такий рятівник, який можна нанести на ходу. Досить непоганий продукт за свої кошти, але у складі вазелін і BHT, що для мене особисто не дуже добре. Тому використаю повністю, але скоріш за все не повторю покупку.
10. Babe Laboratorios Lip Care Stick
Даний бальзам я придбала тільки заради СПФ на літо. Наношу його під час тривалого перебування на сонці. На губах він лягає жирною плівкою. Не дуже приємна текстура, якщо чесно, і не зволожує. Для мене він тільки як засіб для захисту від сонця.
11. Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter
Це взагалі не мій продукт. Не зволожує зовсім, відчувається жирною плівкою. Губи сухі що до, що після нанесення. Неприємне відчуття в роті, я не хочу його з’їдати, якщо чесно.
Тому використовую під час фарбування брів =))))
Давно думала про написання такого відгуку, але все не вистачало часу та натхнення. Сподіваюсь мій відгук був корисний, та ви знайдете для себе якісь цікавий продукт.
Всім гарного дня, миру та безпеки!
Коментарі (0)