La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel
Гель-мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла
Дівчата, я поверталася до мікропілінгу від La Roche-Posay не один раз, і нарешті зрозуміла, що ця вмивалка зараз мені підходить найкраще. Саме тому я придбала на цей раз вже 400 мл, а не тубу на 200, як завжди. Все ж, якщо засіб вже підходить, то краще брати банку з дозатором – це набагато зручніше та економніше.
В мене акне у ремісії вже понад 3 роки, я поступово пробую вводити в догляд інші засоби для зволоження, але вмивалку все ж продовжую обирати з аптечних. Мікропілінг я раніше комбінувала з вмивалкою від Pharmaceris – день один засіб, день інший. Зараз я вмиваюсь лише гелем La Roche-Posay і моя шкіра виглядає чудово!
Жодного дня запалень, прищів чи інших висипань на обличчі. Напевно, ті, хто знайомий з акне, зрозуміють моє щастя. Останній рік я не часто страждала на прищики, але іноді все ж були поодинокі “зрадники” на обличчі. За період користування мікропілінгу – жодного. До речі, він використовується мегаекономно! Я вже більше місяця користуюсь вранці та ввечері, а у флаконі ні натяку на те, що він взагалі вживаний)))
Що ж таке, той гель-мікропілінг La Roche-Posay? Це текстура абсолютного гелю без будь-яких мікрочастинок.
Ефект ексфоліації досягається шляхом дії активних компонентів на шкіру:
- саліцилова кислота – очищає пори та запобігає виникненню запалень;
- цинк – протидіє жирному блиску;
- ліпогідроксикислота (похідна саліцилової) – як і попередня, виконує роль мікропілінгу та вирівнює рельєф шкіри.
Гель має фізіологічний pH та не містить спирту.
Чого я очікую від засобу? По-перше, мій запит – ефективне очищення без подразнення, по-друге, я планую позбутися тих незначних слідів постакне, які в мене є, по-третє, зберігати шкіру обличчя свіжою, без надмірного жирного блиску, по-четверте – покращити шкіру в зоні декольте, позбувшись дрібних висипань.
По першому пункту все класно. Очищує бездоганно, ніяких слідів тонального на серветці після вмивання. Я не дублюю процес очищення – очищаю обличчя лише міцеляркою та потім змиваю все це гелем один раз. Відчуття чистоти однозначно присутнє.
По другому пункту поки що в процесі, та дуже сподіваюсь на видимий ефект. По третьому – шкіра дійсно не така жирна впродовж дня, однак на 100% матовість не варто надіятись. Для мене це все ж таки плюс. По четвертому – обіцяю зробити огляд ДО та ПІСЛЯ, бо лише почала цей експеримент.
Як використовую? При вмиванні я беру зовсім трішки пілінгу, буквально горошинку, та наношу його на вологе обличчя. Він, до речі, має ледь помітний м’ятний аромат, зовсім не набридливий та не хімозний. Цей засіб не сушить шкіру більше, ніж інші гелі, хоча логічно мав би через активні компоненти:) Для мене все це є плюсом, адже я не люблю шкір у без будь-якого видимого сяяння. Гель-мікропілінг не дуже піниться, він радше емульгується, тому очищення комфортне. А після – миттєве і не дуже тривале відчуття прохолоди на шкірі. Мені цей ефект надзвичайно подобається! Обличчя залишається чистим, шкіра не стягнена, дуже м’яка.
Коментарі (0)