Фісташка

Олія для волосся: як я знайшла баланс між зволоженням і очищенням

Я, звичайно ж, використовую олійки для довжини, але ніколи не бачила, щоб такий тип догляду використовувався для коренів. Саме цікавість і гарні відгуки підштовхнули мене спробувати Олію-еліксир для росту волосся Joko Blend Hair Growth & Strength Oil.

Упаковка стандартна: пластикова баночка з помпою і кришечкою. Помпа працює добре, але для нанесення на шкіру голови я все ж таки люблю носики, як у пілінгів.

По консистенції засіб схожий — сюрприз, сюрприз — на олійку. Жирненька, трошки густувата, жовтого кольору. Наноситься і розподіляється по шкірі добре.

Наношу на сухе волосся перед миттям. Наношу, як пілінг, по проділах по всій голові. Далі добре розподіляю масажними рухами пальцями засіб. Після цього вдягаю шапочку для душу і замотую вологий теплий рушник. Я завчасно намочую рушник, добре його витискаю і кладу на батарею. Ось на 5-7 хвилин прогріваю це все феном, щоб завжди було тепло. Тримаю на голові до 20 хвилин. Після використовую звичайну рутину: шампунь, кондиціонер тощо.

Засіб добре змивається шампунем і не залишає масляну плівку на волоссі. Після висихання волосся свіже.

Я використовую засіб раз на тиждень (і раз на тиждень пілінг).

Казати про прискорення росту волосся я не можу, бо для цього тестувати його треба до пів року (але я планую викласти пост з цим експериментом; волосся вже заміряла).

Що я точно можу сказати — це те, що засіб добре допомагає зволожити шкіру голови. У мене є проблема: на шкірі голови часто з'являються кірочки, лупа. Мені важко балансувати між гарним очищенням, щоб ці шкірочки прибрати, і тим, щоб не пересушити шкіру. Цей засіб дійсно допомагає мені дотримуватись цього балансу. Раз на тиждень я використовую пілінг і раз на тиждень олійку. І вже кілька тижнів не бачила кірочок на шкірі голови. Для мене це однозначно знахідка.

Як плюс до попереднього, я помітила, що волосся біля коренів стало вроді як трошки товщим. Тобто його відчувається як би більше і більша щільність волосин. Подивимось, як воно відростатиме.

Засіб не дав мені змоги продовжити миття голови з двох днів до трьох, але на третій день волосся не виглядає як облизане коровою. Так, на дотик воно не свіже, але загалом ще можна потерпіти.

08 січня, 2025
Фісташка
08 січня, 2025