Єва

Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Останні роки бренд Elemis набув популярності і настільки багато було навколо нього чуток про різні маст хев штуки, типу їх легендарного крему для обличчя Pro-Collagen, скрабу для тіла та абрикосового тоніка, що я, як і будь-яка дівчина, захотіла все і одразу без розбору) "Це раніше я був дурний, вже не дурний" (с).

І тут якось як завжди раптово закінчився мій старий друг Clinique exfoliating scrub і тоді на заміну я придбала скраб-желе Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator. Придбала, покористувалась десь пів року та пишу вам свої враження.

Цей продукт я купила, бо в анотації було написано, що ефект буде оййй і ще була акція на цей бренд, тож хом'як переміг жабу і я зробила замовлення.

В результаті я отримала ще у подарунок пробник крему і маски. Хом'як тріумфує, жаба затихла.

Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Усередині туби густий гелеподібний засіб темно-бордового кольору на масляній основі. Виразно видно скрабуючи частинки. Має солодкувату віддушку.

Я наношу засіб на вологу шкіру, розтираю пальцями, далі можна додати трохи води, щоб перетворити текстуру продукту в «молочний скраб» (як заявляє Elemis), при додаванні води текстура дійсно стає більш smoothy.

Хто любить ефект «до скрипу» (я), тоді це точно не сюди, пілінг дбайливо очищує шкіру. При чому не дивлячись на доволі крупно абразивні частинки, він не шкрябає шкіру до «кривавої роси».

Я змиваю ексфоліант водою і використовую свій звичайни домашній догляд. Після Blackcurrant Jelly Exfoliator шкіра м'яка, гладка та зволожена. Помітного освітлення шкіри/звуження пор я не помітила.

Що ж, кохання у мене з цим засобом не сталось. Скоріш за все, це пов'язано з тим, що я чекаю від подібного засобу відполірованої шкіри, звужених пор та більш рівного тону шкіри. Руки чешуться замовити абсолютный бестселлер ZO Skin Health - поліруючий магнієвий скраб Offects Exfoliating Polish.

Тут треба врахувати, що володаркам сухої та тонкої шкіри Blackcurrant Jelly Exfoliator, скоріш за все підійде, на мою скромну думку. А для себе я поки обираю все ж «пемолюкси» для обличчя))

А які ви можете порадити засоби для ексфоліації шкіри?

Дякую за увагу!