Олівець для губ LAMEL 410
Показую сьогоднішнє комбо
Олівці для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner стали справжнім відкриттям для мене минулого року під час тестування. М'яка кремова текстура дозволяє легко промальовувати контур губ і створювати рівномірне матове покриття. Сьогодні поговоримо детальніше про 410 відтінок.
Олівці для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner стали справжнім відкриттям для мене минулого року під час тестування. М'яка кремова текстура дозволяє легко промальовувати контур губ і створювати рівномірне матове покриття. Сьогодні поговоримо детальніше про 110 відтінок.
Колір 410 ніжний і натуральний, ідеально підходить для повсякденного макіяжу. Це саме той нюд, який ви так довго шукали. Особливо хочу відзначити універсальність відтінку 110. Він чудово поєднується з іншими продуктами. Я часто використовую його в поєднанні з блиском Maybelline Lifter Gloss 02 Moon – виходить дуже ніжний образ. Саме це комбо обрала сьогодні.
Стійкість теж порадувала – олівець тримається на губах досить довго, навіть після перекусу. Звичайно, зі слизової зникає швидше, але це характерно для багатьох подібних продуктів.
З мінусів - підсушує, тому не використовую його в якості щоденного олівчика.
З огляду на ціну та якість, цей олівець – справжня знахідка. Рекомендую його всім, хто шукає універсальний і надійний продукт для макіяжу губ.
Коментарі (0)