Пілінг-п ад для моїх чутливих куперозних дівчаток
Якщо ви уважно читали мої дописи, цей продукт вже потрапляв вам на очі. Але я вважаю, що він вартий уваги ще раз. Розбираємо Peeling Pad від Scinic та дивимось процес.
Іноді бувають такі дні, коли не хочеться скраб. Хочеться щось м'яке, але не менш дієве. На такі випадки у мене завжди є цей маленький рятівник, який можна використовувати доволі регулярно, і при цьому не перейматись за порушення захисного бар'єру.
Як виглядає всередині?
Коли відкриваєш пакунок, тебе зустрічає отакий спонжик, просочений густою рідиною. Його фішка полягає в тому, що він двусторонній.
- Кольорова сторона має текстуру вафельного рушничка. Саме вона відповідає за першопочаткове відлущення. Вона найкраще підходить для особливо загрубілих зон на вашому обличчі, які треба добряче прибрати та вирівняти;
- Біла сторона вкрита спеціальним складом і целлюлозою, яка делікатно скочує усі мертві клітини та полірує поверхню обличчя.
Використовувати дуже зручно, тому що виробник зробив отакий спеціальний карманчик для ваших пальців. Просто перевдягаєш з одного боку на інший та не переймаєшся за брудні долоні!
Склад та особливості:
- пілінг-серветка просочена молочною кислотою та AHA-кислотою;
- забезпечує м'який кислотний пілінг шкіри, очищення пор та поверхні шкіри від омертвілих клітин;
- відповідає за видалення чорних крапок та зайвої пігментації;
- суворе дозування кількості кислотної сироватки в одній серветці дозволяє уникнути подразнення шкіри та інших негативних впливів кислотного пілінгу;
- молочна кислота сприяє вирівнюванню рельєфу поверхні шкіри та розгладжуванню дрібних мімічних зморшок;
- омолоджуючий та ліфтинговий ефект молочної кислоти пов'язаний з її здатністю стимулювати процес утворення нових клітин шкіри та фібробластів;
- АHA кислоти (альфагідрокси кислоти) стимулюють синтез колагену, прискорюють оновлення клітин епідермісу, тому ваша шкіра стає більш свіжою, здоровою і зволоженою;
- провокує розгладжування дрібних зморшок та видалення пігментних плям.
Процес:
Спочатку склад виглядає на шкірі як щільна емульсія.
В процесі кругових рухів ця емульсія перетворюється на скатку, яка виконує головну роль у делікатному відлущенні.
Після вмивання пори стають менш помітними, шкіра стає матовою та свіжою, а також дуже м'якенькою. Всі лущення, які у вас були присутні (про які ви, можливо, навіть не знали) просто зникають. Як на мене, це ще чудовий спосіб підготувати шкіру до макіяжу :)
Хоч цих падів поки немає на Мейкап, аналогів є дуже багато. Їх я прикріплю в карусель. Дуже рекомендую такий спосіб для всіх, хто теж страждає від сосудистої сітки, почервонінь, порушеного бар'єру та схильності до подразнень.
А який ваш улюблений пілінг-продукт?
Коментарі (0)