Я не зн аю, як вийшло так, що перший млинець не нанівець)
Крутезний тонер від Village 11 Factory
Я ніколи не користувалась тонерами, бо здавалось, що немає потреби, і єдина асоціація з цими засобами була з підліткового віку, коли я спиртовмісними засобами протирала обличчя від висипань (спойлер - не допомагало). Тому, я на довгий час про це забула і не збиралась використовувати, але...
Чим більше я дивилась про доглядову косметику, тим частіше зустрічала хороші відгуки про тонери, про їхні властивості, а також що вони можуть замінити навіть сироватки. Звісно, мені так не здавалось, але спробувати захотілось.
Це не було якоюсь першочерговою метою, тому я періодично заглядала в розділ з тонерами і дивилась щось цікавеньке. І от одного разу, якось випадково я натрапила на цей живильний тонер з прополісом, побачила багато хороших відгуків. Дівчата писали, що він доволі густий, тому не потрібно ніяких ватних дисків і подібного, можна просто наносити руками та і ефект від нього класний.
Тут аж 250 мл, і я таки вирішила, що варто.
Що ж ми отримуємо?
Звичайна пластикова баночка, 250 мл, з прикольним лого закосом під Ейнштейна.
В складі, тут дуже багато всього: пептиди, гіалуронова кислота, екстракти рослин, прополіс, олійки, кераміди, і це дуже круто, бо отримуємо доволі великий об'єм за цілком прийнятну вартість.
Всередині на нас чекає помірної густини коньячного кольору рідина. І яким було моє здивування, що при нанесенні цей тонер має ще ледь вловимий але дуже приємний ніжний медово-карамельний аромат, який буквально за 2 сек вивітрюється, але додає певного шарму до використання.
Дозатора тут немає як такого, звичайний маленький отвір в центрі баночки, через який легко можна дозувати необхідну кількість засобу.
Я використовую здебільшого у вечірній рутині. Я планувала для кращого зволоження наносити тонер, сироватку та креми. Але, його зволоження вистачає більше ніж, тому у вечірній рутині в мене залишились лише активи, які може наносити 2 р/тиж. А зволоження мені більше ніж від тонера і це знову моє здивування і радість, бо я не очікувала такого. По суті, по відчуттям, наче я за 400 грн придбала собі 250 мл сироватки 😂
На жаль, моя сироватка від Purito (https://club.makeup.com.ua/post/50724/) завершилась і я стикнулась з проблемою в денній рутині. Маю гіалуронову сироватку Cos de Baha та сироватку з ніацинамідом від Nacomi, але обидві мають властивість періодично підскочувати крем. Або залишати таку як наче висохлу плівку, яка так само потім злазить і це жахливо, бо створює враження наче якісь катишки на шкірі пересуваєш туди-сюди, тому поки я не знайшла щось краще для ранкової рутини, то також з радістю користуюсь цим тонером.
Більше того, я вже придбала ще одну баночку про запас, бо його не завжди можна зловити в наявності.
Висновки
Я щаслива і здивована, що знайшла такий крутий засіб з першої ж спроби. Це чудовий тонер, який справді з легкістю може замінити сироватку, класно зволожує, прибирає почервоніння, особливо після демакіяжу ввечері, заспокоює шкіру, додає їй легкого природного сяйва. Я дуже задоволена, тому куплю ще 100 разів і вам рекомендую спробувати)
Я ним користуюсь вже десь..місяці 4 мабуть і використала трошки менше пів банки, але зі мною ще користується і мама також. Тому в теорії його може спокійно вистачити і на рік часу, що знову дуже і дуже економно.
Щиро рекомендую від усієї душі, але водночас і боюсь, що ви все розкупите, і я його потім вже не знайду 😂
Коментарі (0)