Я і моя неуважність
Трошечки повчальних бьюті-ситуацій вам у стрічку.
Я знаю про те, що довіряти сліпо одному бренду не варто. І що навіть в межах однієї доглядової лінійки може бути як крутий продукт, так і не дуже.
З Dr.Ceuracle я знайома давно. Люблю їхній сонцезахист, тестила гідрофілку, ензимка теж показала себе вау. Тому я і вирішила брати пінку для вмивання не досліджуючи це питання. Там ще й знижечка була.
Хороша новина в тому, що пінка мені дійсно підійшла. Вона не спровокувала сухість, запалень чи комедонів. Все класно.
Та я натрапила на тікток, де косметологиня пояснює, що в цій лінійці є дві пінки для вмивання. Одна з яких з крутим та безпечним складом. А інша — мильне мило з додаванням агресивних ПАВ.
Вгадайте який з варіантів у мене? Правильно, другий.
Перший з більш лайтовою формулою, яка підійде для чутливої та проблемної шкіри — це Dr.Ceuracle Pro Balance Soothing Cleansing Foam. Моя пінка — Dr.Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam. І паковання у них дуже схожі, і назви.
Ми вже місяць разом і все йде добре. Стягнення після пінки я не відчуваю, як більшість коментаторів. Зволожую шкіру одразу і все окей. Вона дійсно відчувається далеко не gentle. Тому для ніжної та чутливої шкіри, проблемної та дуже сухої, певно варто пошукати щось інше.
Моя, комбінована, схильна до сухості, витримала удар. Але я мушу попередити. І якщо чесно, знаючи про це раніше, і дослідивши питання глибше, я б певно обрала ту пінку.
І тепер детальніше про мою піночку. Вона про чистоту до скрипу. Після вмивання не відчувається як маска, не стягує, є досить комфортною.
Аромат тут трохи хімозний, цитрусовий. Останнім часом обираю все без запаху, тому цей здався навіть різкуватим.
Милиться дуже добре і буде економною у використанні. З однієї горошинки виходить зробити дуже густу та приємну кремову пінку.
Я часто змінюю пінки і ще не маю сталого фаворита. Але цю, можливо б і повторила, але так як мене вкотре забайтив тікток, то тепер хочеться спробувати ту іншу, з більш лайтовою формулою.
Чи користувалась ти якоюсь з цих пінок? Можливо знаєш, чи є принципова різниця? Буду рада дізнатися в коментарях💕
Коментарі (0)