Глибоке зволоження з SVR [B3] Essence Hydra
Твоя шкіра скаже "дякую"💙
Всім привіт✌️
Зимою моя комбінована шкіра завжди відчуває дискомфорт через сухість. Тому SVR [B3] Essence Hydra дуже доречно опинилася в моєму подарунковому боксі від Makeup Club💙
Мене завжди приваблювали продукти цього бренду, обіцяючі ефективний догляд за шкірою, а от чи стала ця есенція моїм новим маст-хевом – читайте далі👇
🔹 Зовнішній вигляд:
У мене міні-версія цього продукту, але вона повністю копіює дизайн повнорозмірного флакона - зручний пластиковий флакончик з гвинтовою кришкою, яка надійно захищає вміст.
Дозатор-крапельниця - працює бездоганно – дозує продукт точно та економічно.
Об'єм : 30 мл, витрата економічна. Повний розмір - 150 мл.
🔹 Трохи про склад
Як на мене, то продукт має доволі продуманий склад, який спрямований на комплексне вирішення проблем сухої і зневодненої шкіри. Як завжди виділяю найголовніше:
- Гіалуронова кислота: притягує та утримує вологу в шкірі, надаючи їй пружність та гладкість.
- Ніацинамід (вітамін B3): зміцнює шкірний бар'єр, зменшує запалення, вирівнює тон шкіри і навіть бореться з пігментацією.
- Цитрова кислота: М'який ексфоліант, який видаляє ороговілі клітини і покращує текстуру шкіри.
- Гліцерин, пропіленгліколь, дигліцерин: Ці компоненти діють як губки, притягуючи вологу з повітря і утримуючи її в шкірі. Вони забезпечують тривале зволоження.
Есенція не викликала в мене жодних алергічних реакцій, не спровокувала нових запалень та не забила пори.
🔹 Консистенція та аромат
- Консистенція: легка, водяниста. Мені нагадує більше тонер, ніж есенцію. На дотик липкувата, але зовсім не жирна, комфортна.
- Аромат: відсутній, що є великим плюсом для людей з чутливою шкірою або тих, хто не любить різких запахів у косметиці.
🔹 У використанні
Спочатку мене трохи заплутало позиціонування цього продукту, бо за текстурою він більше схожий на тонер, а за назвою – це все ж есенція). Врешті-решт, вирішила використовувати його в якості тонеру, про що не пошкодувала.
Я часто використовую есенцію як самостійний засіб, не закриваючи кремом, адже вона чудово працює соло. Проте, й під крем вона лягає ідеально, не конфліктуючи з іншими доглядовими баночками.
Я наношу її на шкіру руками, так вона краще розподіляється і вбирається. Ватний диск у цьому випадку просто не потрібен, адже він може зайво вбирати продукт🥲.
Наноситься вона дуже легко і рівномірно розподіляється. Єдиний нюанс - це легка липкість відразу після нанесення, але вона досить швидко зникає.
*Мабуть, це пов’язано з наявністю ніацинаміду у складі, а він завжди трохи липкуватий.
Есенція доволі швидко вбирається, не викликаючи ніякого дискомфорту: ні печіння, ні почервоніння.
* Щоправда, я не ризикнула наносити під очі, оскільки в деяких відгуках згадували про неприємні відчуття та навіть алергічні реакції в цій зоні.
🔹 Ефект
Моя шкіра: комбінована, маю лущення на крилах носу. Крім цього, зараз в мене багатенько висипів.
Переваги есенції (тонера):
- Вона чудово та доволі глибоко зволожує шкіру, ніби насичуючи кожну клітинку вологою.
- Після кількох днів використання я помітила, що лущення повністю зникли, а шкіра стала більш гладенькою та шовковистою на дотик.
- Вирівнює тон шкіри, роблячи її більш свіжою та сяючою.
- Я використовую її як основу під макіяж – макіяж лягає рівніше і тримається довше.
- Не провокує жирного блиску в Т-зоні та не викликає інших неприємних реакцій.
Що стосується заспокоєння шкіри, то я не помітила, щоб вона якось вплинула на існуючі висипи та почервоніння.
Висновок:
З цієїю есенцією я помітила поліпшення загального стану шкіри і хоча вона не вплинула на мої висипи, я все ж задоволена нею, бо як зволожуючий засіб вона працює ідеально💙.
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)