Anna_feerie

Joko Blend With Aha Acids Face Tonic виявився крутим!

Joko Blend With Aha Acids Face Tonic виявився крутим!
Joko Blend With Aha Acids Face Tonic виявився крутим!

Почалася ця історія з повідомлення від сестри щодо знаменитої кислотної маски з тиквою від Andalou Naturals: "після оцієї маски моє на моєму обличчі немає живого місця, все гниє жах просто, другого шансу я їй не дам. сказати що вона пече то нічого не сказати, але коли змиваєш обличчя навіть не червоне і здається все норм, а наступного дня усе обличчя у прищах, гнійниках які не хочуть підсихати ніяк, і ще + подразнення шкіри".

Мені, до речі також не підходить гліколева кислота, тому не будемо записувати помаранчеву маску до списку аутсайдерів, та пам'ятаємо, що відношення з кислотами - справа суто індивідуальна і головне знайти своїх улюбленців.

Тож я запропонувала сестрі спробувати тонік від Joko Blend, який отримала в чудовому подарунковому б'юті-боксі від Makeup, адже дівчата писала про його супер-здібності в лікуванні висипів)).

Joko Blend With Aha Acids Face Tonic виявився крутим!

"Тонік виявився добрим, не дивлячись на те, що моя шкіра дуже погано реагує на Glycolic Acid, після цього засобу не було подразнення або висипу, навпаки - тонік прибрав почервоніння, шкіра "прийшла до тями", повернула собі зволоження і натуральний вигляд. В мене комбінована шкіра, з ділянками схильними до жирності, якщо після цього засобу нанести зволожуючий крем на ніч, то на ранок шкіра жирна, але пори не забиті і шкіра, якщо можна так сказати "жива". Текстура засобу дещо липкувата, при нанесенні може трохи пощипувати. Запах дуже приємний, не можу навіть пояснити на що схожий, але тільки приємні асоціації."

Ось такий приємний сюрприз від нашого українського бренду! Думаю, секрет саме в комплексі кислот і невеликій кількості саме гліколевої кислоти. Наостанок додам фотографії злополучної маски, хоч на неї купа схвальних відгуків, але для нас з сестрою то точно не варіант.