LAMEL | Мої давні фаворити
Від ніжного бежевого до яскравого червоного – тестую відтінки 410, 411 і 412
Ці гелеві олівці для губ уже давно в моїй косметичці, і я впевнено можу назвати їх одними з найкращих. Сьогодні хочу поділитися, як на губах виглядають три чудових відтінки: 410, 411 і 412.
- 410 – це ніжний теплий бежево-коричневий відтінок. Ідеальний для створення природного, ненав’язливого макіяжу на кожен день.
- 411 – насичений шоколадний тон для тих, хто любить глибокі, теплі кольори.
- 412 – класичний червоний, який завжди привертає увагу. Це must-have для сміливих образів або особливих подій.
Олівці чудово підходять для заточки. Їх основа якісна, тому під час підстругання не ламається. Важливо використовувати гостру косметичну точилку – так ви збережете фор му стрижня, і він залишатиметься зручним для точного нанесення.
Формула просто фантастична – олівці мають кремову текстуру, яка легко наноситься, не сушить губи й тримається цілий день. Вони поєднують у собі комфорт і стійкість, що є величезним плюсом.
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner – це якість, комфорт і універсальність в одному продукті. Вони підходять як для чіткого контуру, так і для повного зафарбовування губ.
Коментарі (0)