ЯК ЗАМАСКУВАТИ СИНЦІ ПІД ОЧИМА? Поради візажиста
Привіт! Мене звуть Тетяна Веласкес і я той самий щасливчик, який виграв у долі найтемніші синці навколо очей 🙈. Тому я знаю все про те, як їх приховати! 👌 Читай далі ⤵️, я розкажу всі свої секрети!
Давайте знайомитись? Я - Тетяна. Мені 34 роки. І я - ПАНДА 🤣🙈. Як і чим я борюсь з цією проблемою?
ЛІКУВАТИ? Чи КОРЕГУВАТИ?
Давайте одразу домовимось на березі. Я не хвора. Всі органи, в тому числі печінка, нирки, щітовидна залоза, у мене здорові. Я нормально харчуюсь, слідкую за собою, своїм здоров'ям і станом шкіри.
Так вийшло, що в генетичну лотерею я виіграла чі жахливі темні кола навколо очей від тата. Вони були у дитинстві і є зараз. Жодна косметологія, дієти, лікарі і тд - не заберуть цей пігмент від мене. Нажаль.
І навіть, якщо у вас є синці кольорові. Блакинті. Зеленуваті. Фіолетові і тд. Це теж не хвороба. Це анатомія. Просто у нас - українок- етнічно тонка шкіра. І у зоні ока крізь цю тонку шкіру світитяться ваші судини 👌.
ЯК ЗРОЗУМІТИ ЯКИЙ У ВАС СИНЕЦЬ?
Тут складно. Треба навчитись бачити колір. Завдання складне навіть для візажистів. Але я в нас з вами вірю! 💪. Ми все зможемо!!
Стаємо перед дзеркалом. При денному прямому освітленні! це важливо! І дивимось на переносицю. Саме там у куточку ока концентрація кольору і проблеми. Синець.
Які можуть бути варіанти?
💚 ФІОЛЕТОВО-РОЖЕВИЙ - це тільки якщо у вас дуже світла шкіра. Тому просвічуються навіть капеляри. І вони перекриваються ніжним світлим консилером з жовтуватим холодним підтоном.
💚 БЛАКИТНІ - найпопулярніші. Коли світла сірувата шкіра у вас. Перекриваємо персиковим кольором.
💚 БЛАКИТНО-ЗЕЛЕНІ - у дівчат з жовтою і сіро-оливковою шкірою. Для цих синців ідеальний варіант - консилер прохолодного рожевого відтінку.
ЯКИЙ КОНСИЛЕР ОБРАТИ?
Красуні, ми розібрали природу і колір синців. Якщо вам цікаво, пропоную у наступному пості розібрати як правильно підбирати консилер і зробити огляд на конкретні бренди. Що скажете? Якщо хочете - ставте ❤️ і пишіть у коментарях "хочу огляд". Щоб я знала, чи варто продовжувати цю тему 💋❤️
Коментарі (0)