Vikulyk

Один крем і багато захистів. Надійний і недорогий друг

Один крем і багато захистів. Надійний і недорогий друг

Подивилась я якось відео одного експерта, який топив за цілу купу видів захистів, вся налякана подумала, що мені потрібно терміново.

«VL-IR Protect System», ось, що мене цікавило найбільше, до того ж найшла засіб з досить бюджетним цінником, що дивно, адже це відносно новітні розробки. Взагалі такого роду тема до кінця не доведена, але «ми всі помремо» крутилось в голові і так у мене опинився цей друг.

VL-IR знижує дію інфрачервоного випромінювання, яке проникає в дерму ще глибше, ніж знайомі нам uva і uvb, при цьому пошкоджуючи шкіру і нагріває внутрішні органини. Синє випромінювання (гаджети), призводять до старіння шкіри і звичайно шкодять на зір, (таке щось я дочитала в гуглі).

Це питання ще не до кінця досліджене, може десь там не можуть визначитись, що їм вигідніше продавати

: лишні гаджет чи санскрін 😅

Один крем і багато захистів. Надійний і недорогий друг

Він жирний і залишає білий слід ( мене це ніяк не обтяжує, адже таке явище часто зустрічається в фізичних спф ), саме цей захист змішаний ( має фізичні і хімічні фільтри) і спф 50+.

Щодо висипань, то практичні всі сонце захисні мені їх провокують, але останнім часом я посилила догляд і навіть активне використання таких засобів проходить максимум без наслідків для однорідності тону моєї шкіри. Також від засобів з спф у мене дуже печуть очі, цей крем не вийняток. А взгалі штука надійна, з нею я не мала нюансів в плані якихось опіків.

Виробник: дружня країна-Польща ( що теж непогано, все-таки стандарти Євросоюзу )