Тетяна Веласкес

ТОП Б‘ЮТІ- МІФІВ EVER !!!!

ТОП Б‘ЮТІ- МІФІВ EVER !!!!

Цікаво, що з популярних б'юті-порад є правдою, а що міфом??? Тоді читайте цей пост ⤵️⤵️⤵️

Ні. Насправді, міцелярна вода має дуже агресивну формулу, якп впливає на стан вашої шкіри. Вона дуже часто сушить шкіру, подразнює, викликає чутливість, алергічні реакції і тд.

Чому? Все просто. Дуже високий вміст лугу і молекула міцели дуже жорстко очищують шкіру і залишаються плівкою на ній. Тому після міцелярки обов'язкове очищення шкіри пінкою або гелем.

З свого 9-річного досвіду хочу закликати вас відмовитись від цього продукту і ваша шкіра змінить свій стар миттєво!

Або хоча б відмовтеся від бюджетних брендів.

Міф бородатий і старий як світ. Нагадаю, що епоха крему "Балет", слава Господу, пройшла. А з нею і допотопні складники у засобах.

На сьогодні, якісно підібрана і знята зі шкіри, тональна основа, навпаки, виконує захисну функцію для шкіри: зволожує протягом дня, захищає від сонця, містить високий СПФ-фактор і тд.

Боятися варто неякісно догляду і очищення шкіри, дешевих тональників з сумнівним складом. Але не всіх засобів.

Міф. Ще й дуже шкідливий. Бо дівчата часто обирають пудру замість тону. І як результат, саме щільна компактна пудра з високим вмістом тальку сильно забиває пори, сушить шкіру і провокує камедони. Через свою суху талькову текстуру.

Вологий тональний крем у рази делікатніший. Але важливо вміти правильно підбирати тональник для своєї шкіри! Не женіться на матовим фінішем і стійкістю 24 години. Це для проф використання.

Обирайте для себе тонкі, натуральні основи з легким покриттям і ефектом зволоження.

Додала у продукти тонкі і якісні розсипчасті пудри, які сміливо рекомендую на кожен день ⤵️⤵️⤵️

Ось такий міні-топ у нас вийшов. Сподіваюсь, ви тут прочитали і побачили щось цікаве для себе! Пам'ятайте, багато речей у б'юті-суспільстві нам зараз нав'язується рекламою і брендами. Тому перевіряйте інформацію, а не ведіться на просту рекламу.

Кому цікавий цей пост - ставте ❤️ і підтримуйте! Туру я розповідаю дуже багато корисних речей! 💋