Що воно таке, ті ензими?
Рубрика «Тікток змусив мене це купити», або як я додала ензимну пудру у свій догляд.
Ензимна (або ферментна) пудра — це порошок, який перетворюється на піну при змішуванні з водою. Він обіцяє очищення + зволоження + пілінг.
Діє продукт за рахунок ензимів (ферментів) — білків, які беруть участь в обмінних процесах нашого організму. Вони сприяють регенерації тканин та украплюють захисний бар’єр шкіри.
Я вирішила, що з моєю комбінованою шкірою і вічною проблемою з чорними цятками — це саме те, чим я маю доповнити свій догляд. За відгуками, тіктоками дерматологів і успішним досвідом використання косметики Elizavecca, вибір пав саме на Milky Piggy Hell-Pore Clean Up Enzyme Powder Wash. Ділюся досвідом після першого тижня використання (3 рази).
Консистенція дуже крута! Порошок дійсно перетворився на піну, та ще й таку густу і м’якесеньку. Дуже приємне відчуття, особливо коли шкіра пережила цілий день у великому місті під шаром косметики.
Чи змиває косметику? Не пробувала навіть. Довіряю цю задачу тільки засобам з поміткою «демакіяж» і міцелярній водичці. Від всього іншого чекаю тільки очищення шкіри і виведення клятих чорних цяток (в ідеалі).
Шо по відчуттям? Одразу після вмивання шкіра вже гладенька. Якщо ваша схильна до сильної сухості, то скоріше за все може трошечки стягнути, але я подібного не відчула. Якщо провести пальцем по моєму проблемному носику, то є відчуття, що сальні нитки зібрали валізи і таки покинули моє обличчя.
Результати. Чорні цятки впевнено стоять на своїх позиціях, але стали менш помітними. Пам’ятаймо, що це тільки перший тиждень використання. Шкіра гладесенька і має здоровий відтінок. Немає лущення. Почервонінь чи запалень пудра не спровокувала.
Кому можна? Пудра є гіпоалергенною і підійде як для нормальної, так і для чутливої шкіри. Продукт забезпечить делікатний пілінг, адже не містить агресивних кислот чи грубих скрабуючих часточок.
Ще трошки важливих деталей:
💙рН — 5,5
💙ключовий компонент — папаїн — ензими папаї
💙містить кукурудзяний крохмаль — помічник в боротьбі із зморшками
💙має аромат кукурудзяних паличок, трохи набридливий, але згодом непомітний
💙дуже зручна упаковка, зайвого точно не висиплеться
Важливо! Ензими — це не на кожен день. Пам’ятайте, що вони не просто прибирають забруднення, а й роблять пілінг. За щоденний пілінг шкіра вам не подякує. 2-3 разів на тиждень буде достатньо.
Коментарі (0)