saybeautyk

D’oliva нічний крем з керамідами

D’oliva нічний крем з керамідами

Нічний крем з керамідами D'oliva я обирала для себе як потужний відновлюючи догляд після ретинолу, кислот та і взагалі на зимовий період.

Упаковка. Крем в скляній баночці з пластиковою кришкою, претензій немає. Була додаткова картонна коробка і слюда під кришкою.

Запах. Дуже інтенсивний, травʼяний, навіть дещо хімозний. Я до нього звикла з часом, але все одно за ароматизатор мінус.

Консистенція - показую на відео. Крем доволі щільний, маслянистий, важко розноситься по шкірі. Я наношу прямо не шкодуючи продукту, добротно.

Щодо відчуттів на шкірі - тут все супер-комфортно. Дуже подобається. Перші дні в мене було відчуття прямо масного обличчя. Згодом це пройшло, шкіра звикла і ніяких проблем не було. Я його почала використовувати і вдень, коли на вулиці був мороз. Використовувала його і після хімічного пілінгу для зняття стягнутості - так кайфово з ним було🤞🏻🥰

Незважаючи на щільну консистенцію, крем пори НЕ ЗАБИВАЄ. В цілому комедогенних компонентів немає в складі, лише багато олій: оливи, ши, жожоба. Кераміди є, але по-перше, вони свою роль саме в цьому засобі не виконують. Крем відновлює лише за рахунок олій, не за рахунок керамідів)

Якщо судити по співвідношенню ціна-якість, то засіб супер👍🏻 дуже рекомендую.

D’oliva нічний крем з керамідами
D’oliva нічний крем з керамідами