saybeautyk

MEDI-PEEL HERBAL PEEL TOX

Мене ну дууууже зваблював склад цієї маски - 41 екстракт трав: тут і ромашка, і солодка, і улюблена центела, і гамамеліс, зелений чай, календула, кульбаба … і так безкінечно. Здавалося б - ну просто бомба, а не маска, до того ж в додаток до екстрактів тут є ще і пептиди, а це вже робота з віковими змінами.

Обіцянки - маска, яка робить ну прямо все-все🫠 Розчиняє бруд у порах, знімає запалення, себорегулює, покращує циркуляцію крові. Я взагалі-то думала, що ця маска зробить мені нове обличчя.😂

По консистенції маска густа, по обличчю розноситься відповідно (я наношу маленькими порціями, так набагато зручніше).

Запах - травʼяний, специфічний, сподобається не всім.

Є велика кількість скрабуючих частинок, але вони дуже делікатні і мʼякі, натуральні. Тобто, для шкіри з куперозом підійде також - просто змивати треба обережно). Для не чутливої шкіри можна робити додатковий пілінг перед змиванням.

Що маємо по факту?

Є себорегуляція, шкіра після маски не пересушена (ще б пак, з таким-то складом), але матова.

Очищення - посереднє. Якщо від маски вам потрібні прямо кристально чисті пори, це не до цієї малої.

Протизапальний ефект - отут ставлю прям жирний плюсик! Дійсно, якщо на обличчі є якесь запалення, або ж ви просто «наковиряли» щось - ця маска круто заспокоїть, зніме зуд і неприємні відчуття.

Робота з антивіковими змінами - ну тут мені складно оцінювати. По-перше, слава Богу, що в мене таких змін немає :) для тих, у кого вони є - треба оцінювати цей пункт саме у перспективі, бо пептиди - це не про миттєвий результат, а систематичне застосування їх у своїй рутині, ну хоча б півроку. Тоді зможемо робити якісь висновки.

Коротше кажучи, підсумуємо: нового обличчя не буде😂 Я її використовую для заспокоєння, коли не хочу наносити глиняні маски і додатково пересушувати шкіру. Тим, хто хоче спробувати цей продукт - наполегливо рекомендую спочатку брати формат «міні», оцінити результат конкретно на вашій шкірі і тоді вже вирішувати - треба чи ні.

У мене, нажаль, божевільної любові з Herbal Peel не сталося (але то може тому, що не треба від МАСКИ очікувати нового обличчя і магії:)