О'L

Девайси, що допомогають зробити моє волосся гладеньким

Девайси, що допомогають зробити моє волосся гладеньким

Від природи моє волосся в'юнке, пухнасте та неслухняне.

Якійсь період з останніх класів школи використовувала curly girl method - мені наче личило, багатьом подобалось та волосся було в досить непоганому стані.

Проте, навіяні глянцем образи поступово остаточно запевнили мене в тому, що волосся моєї мрії повинно бути ідеально гладеньким, прямим та блискучим. Хоча в моєму випадку ідеально гладке, блискуче та ще й непошкоджене - це несумісні речі.

Отже, перший мій випрямляч для волосся з'явився в мене ще десь у 2002 році. Це був, мабуть, один з найперших девайсів від Philips. Пластини були навіть не керамічні - зі звичайного алюмінію, а ще у комплекті були насадки для "гофре". Волосся він "палив" нещадно, проте, я була неймовірно задоволена. Користувалась ним років 7, аж поки не змінила на кераміку.

Загалом, від того часу та дотепер змінила десь 4 "прасочки".

Отже, чим користуюсь і що маю зараз.

Девайси, що допомогають зробити моє волосся гладеньким

Маю вже далеко не нову модель ROWENTA Signature Pro CV7812.(і ще є маленький старий, але досить потужний Bosch для подорожей).

Отже, таку модель ROWENTA вже давно не випускає та має більш сучасні фени.

Проте, не дивлячись на це та на всебічне фанатіння від Dyson, поки що мене він влаштовую та зміню цей фен лише у разі поломки.

Девайс має потужність 2100 Вт та високу швидкість подачі повітря, а ще 3 режими для температур та дві швидкості. До речі, я сушу волосся на максимальній швидкості, проте температуру намагаюсь виставляти не надто високу.

Прилад досить важкий (як і йому подібні) та має досить довгий та зручний шнур. А ще заявлено якесь "покриття Keratin & Shine", у чому це проявляється так і не зрозуміла).

Висушую волосся завжди зверху до низу, розділяючи по зонам на розчісуючи (процес займає десь півгодини ((((

У пошуках своєї ідеальної прасочки для волосся я була доволі довго.

Керамічні пластини мене вже давно не влаштовують, хоча б тому, що їх покриття досить не стійке. Тож, вибір був на користь титану.

Інші вимоги - іонизація, швидке нагрівання, плаваючі пластини, широкий діапазон температур.

Довго придівлялась до Tico Professional. Бренд не дуже розкручений, на мій погляд, хоча багато перукарів наче ним користуються та відгукі досить непогані. А вартість нижча за той же Babyliss (до речі, мала від них "прасочку" ЕР Technology 5.0, так от Tico сподобалась більше).

Тож, наразі маю TICO Professional Laser Ion з титановими пластинами та діапазоном температур від 130 до 230, якою користуюсь останні 3-4 роки.

Пластини за цей час досі ідеальні - жодної подряпини чи інших недолків.

Температуру для випрямлення намагаюсь використовувати 150 градусів та частіше проводити по пасмам. Проте, для досягнення ідеальної гладкості, все ж таки це замало (

Розумію, що постійне зловживання прасочкою зробило не йде йому на користь, проте, поки не можу від цього відмовитись.

P.S. Колір на фото виявився більш рудим ніж є насправді. Кінцівкам десь 1,5 місяця.