Ролик з вулканічним камнем, який позбавить обличчя від жирного блиску
Гадаю на просторах інету хтось точно бачив цю "чудо" штуку
Маслопоглинающий ролик прибирає блиск та шкіряний жир даючи матовий ефект.
Маленька пластикова упаковка, всередині якій і знаходиться цей вульканічний круглий камінець. Дуже зручно брати з собою, ніхто навіть не здогадається, що у вас там.
Чи дійсно це вулканічний камін - не відомо, схожий на шліфовану цеглу, якою ми в дитинстві малювали на асфальті замість мелків.
Шарик крутиться на всі 360. Відразу скажу, що камінець змінний, щоб не стояло питання гігієни, хоча в описі вказано, що він багаторазовий. Проте я не змогла відкрутити верхню частину, як показано на фото продавця у котрого я його купляла, навіть кухонними ножицями з зубчикам не вдалося відірвати його.
Перейдемо до використання та результату
Спробувала його на обличчі без мейку (спеціально після порання в саду) - камінь дійсно матує прибираючи блиск. Фото на шкірі не додаю, так як не помітно мого блиску на лобі, щоб порівняти результат. Але показую яким став камінець після використання - потемнівшим, наче вологим.
Відчуття при використанні загалом як і очікувалось - я воджу звичайним твердим гладким камінчиком, сильно притискати не треба, лише щоб він крутився.
Покупка цікава, але чи буду я придбати змінні камінці в подальшому? Мабудь ні, мене цілком влаштовують матуючі серветки, які є зручнішими.
Коментарі (0)